פורסם 2006 באפריל 919 שנים שומע את CLOSER עכשיו ודי אהבתי. אם יש עוד המלצות ללהקות אחרות בסגנון דומה אני אשמח
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אין שיר/אלבום של Milk-Inc שאני לא אוהב, אז אני לא כ"כ אובייקטיבי אבל יש לך הרכבים אחרים מעולים(שגם הם בלגים) Lasgo Sylver צמד חמד
פורסם 2006 באפריל 919 שנים LASGO יפה, זו רק אישה או הרכב? MILC INC זה הרכב? :s05: חשבתי פשוט בנאדם אחד.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר אתה רוצה רק של Milk inc או דברים בסגנון ? בסיגנון. תודה. אין שיר/אלבום של Milk-Inc שאני לא אוהב, אז אני לא כ"כ אובייקטיבי אבל יש לך הרכבים אחרים מעולים(שגם הם בלגים) Lasgo Sylver צמד חמד אוקיי תודה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אחרי התנסות ראשונית בשירים שונים של הלהקות שנזכרו לעיל, יש לי רק דבר אחד לומר: הבלגים האלו יודעים לעשות מוזיקה טובה לעזאזל.Go to hell של Milk Inc ממש ממש ממכר. לא יכול להפסיק להקשיב....
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אחרי התנסות ראשונית בשירים שונים של הלהקות שנזכרו לעיל, יש לי רק דבר אחד לומר: הבלגים האלו יודעים לעשות מוזיקה טובה לעזאזל. Go to hell של Milk Inc ממש ממש ממכר. לא יכול להפסיק להקשיב.... וכל מילה אחרת מיותרת עוד כמה שירים מומלצים: Jessy - Look at me now (מומלץ מאוד) Jessy - Head Over Heels
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני מוריד בינתים..מקווה מאוד שזה לא כמה ילדונים קופצניים ועליזים שרק מיללים ומטללים ריר למיקרופון :-X
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אחרי התנסות ראשונית בשירים שונים של הלהקות שנזכרו לעיל, יש לי רק דבר אחד לומר: הבלגים האלו יודעים לעשות מוזיקה טובה לעזאזל.Go to hell של Milk Inc ממש ממש ממכר. לא יכול להפסיק להקשיב....תנסה גם - Never Again, La Vache של חלב בע"מ גם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.