פורסם 2006 באפריל 919 שנים הצורב שלי LG GSA 4167B עושה רעש ממש חזק, כל פעם שהווינדווז עולה ויש בתוכו דיסק למשך בערך דקה וחצי...וגם לפעמים שאני פותח את המחשב שלי - שוב כשיש דיסק בפנים...WTF????
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אולי יש דברים שנוגעים בו וכשהוא רועד הם עושים רעש. תנסה לגעת בו ובדברים מסביבו, אם הרעש מפסיק אז זאת הסיבה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אולי יש דברים שנוגעים בו וכשהוא רועד הם עושים רעש. תנסה לגעת בו ובדברים מסביבו, אם הרעש מפסיק אז זאת הסיבה.יחד אם מה שכתבו בציטוט,בדוק שהברגים שמחברים את הצורב למארז מחוזקים כמו שצריך..
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר הכוונה שלי הייתה... לא שהוא רועד או מרעיש יותר ממה שהוא צריך בפעילות נורמלית...אולי הטעתי כשנתתי את הדגם...אלא...למה הוא מסתובב בכל כשאני לא קורא ממנו
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר אני מכיר את התופעה... הכל שקט ונעים ואתה פותח לתומך את הEXPLORER ואז... בלגן...אבל הרעש נפסק מהר מאוד אחרי שהוא מוצא את הליבלבהפעלה זה ממש נמשך לפחות שתיים שלוש דקותואם זה הליבל יש איזה דרך שהוא פשוט לא יחפש אותו???
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני בטוח שכן, סך הכל זה סתם הגדרה בREGISTRY. אני לא זוכר איך עושים את זה לצערי מה שכן, תנסה להוריד את POWER TOYS לXP מהאתר של MS. אולי זה שם.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר לצערי tweak UI לא פתרה את המטרד...לשמחתי בכתובת הבאה מופיע אותו פתרון דרך הREGISTRYhttp://www.annoyances.org/exec/show/article03-018תענוג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.