עבור לתוכן

נו, מה עם הקיצור שירות?

Featured Replies

פורסם

במקום לקצר שיתרכזו בלהוריד את הנטל מחיילי מילואים, יהיה הרבה יותר טוב וגם יותר משתלם למדינה.

פורסם
  • מחבר

מורידים מורידים...

המילואימניקים של חייל הים לא עושים יותר שמירות...

פורסם

לא מספיק...

פורסם

חחחח שכן שלי גמר לפני יומים צבע אני מתחרט על הרגע הזה הוא כל היום אצלי הוא כמו בן בית הוא משגע אותי תן לי לשחק תן לי לשחק אני אומר לו הכרטיס שלי בתיקון הוא לא מאמין מנסה להריץ fear על כרטיס מסך שיש בו 1mb ולא תומך ב-32 צבעים אחרי זה הוא אומר לי למה אני רואה מסך שחור.

פורסם

צבע? :nixweiss:

פורסם

דווקא אליי הגיע מכתב מהשלישות שאומר שקיצרו לי לשנתיים וארבע, ככה זה שאתה עובד כללי בלי מקצוע. :xyxthumbs:

פורסם

מתי התגייסת?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דווקא אליי הגיע מכתב מהשלישות שאומר שקיצרו לי לשנתיים וארבע, ככה זה שאתה עובד כללי בלי מקצוע. :xyxthumbs:

מה באמת?מתי קיבלת את המכתב?

פורסם

מתי התגייסת?

פורסם

יששש אז אני יהיה בצבא רק שנתיים ו4 חודשים ישששש יייפפפיייייייי

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :nutty: :nutty: :nutty: :nutty: :nutty:

עוד כמה חודשים עולים על מדים - רק צריך לסיים יב' - נווו שייגמר כבר!!!!! או שלא :'( :'( :'( :behead: :errrr: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים