פורסם 2006 באפריל 719 שנים במקום לקצר שיתרכזו בלהוריד את הנטל מחיילי מילואים, יהיה הרבה יותר טוב וגם יותר משתלם למדינה.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים חחחח שכן שלי גמר לפני יומים צבע אני מתחרט על הרגע הזה הוא כל היום אצלי הוא כמו בן בית הוא משגע אותי תן לי לשחק תן לי לשחק אני אומר לו הכרטיס שלי בתיקון הוא לא מאמין מנסה להריץ fear על כרטיס מסך שיש בו 1mb ולא תומך ב-32 צבעים אחרי זה הוא אומר לי למה אני רואה מסך שחור.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים דווקא אליי הגיע מכתב מהשלישות שאומר שקיצרו לי לשנתיים וארבע, ככה זה שאתה עובד כללי בלי מקצוע.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים דווקא אליי הגיע מכתב מהשלישות שאומר שקיצרו לי לשנתיים וארבע, ככה זה שאתה עובד כללי בלי מקצוע. מה באמת?מתי קיבלת את המכתב?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים יששש אז אני יהיה בצבא רק שנתיים ו4 חודשים ישששש יייפפפיייייייי :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: :nutty: :nutty: :nutty: :nutty: :nutty: עוד כמה חודשים עולים על מדים - רק צריך לסיים יב' - נווו שייגמר כבר!!!!! או שלא :'( :'( :'( :errrr: :biglaugh: :biglaugh:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.