עבור לתוכן

כרטיס קול חדש לא פועל, מופיעה הודעת שגיאה!

Featured Replies

פורסם

קניתי היום כרטיס קול creative audigy 2 value OEM. הסרתי את כרטיס הקול הישן שמורכב על לוח האם, ובעזרת דיסק ההתקנה שקיבלתי עם כרטיס הקול החדש התקנתי אותו.

אחרי הפעלה מחדש, ניסיתי להפעיל קובץ מוסיקה אבל קיבלתי את השגיאה שבתמונה המצורפת. מדי פעם השגיאה לא מופיעה, אבל תוכנת המוסיקה פשוט נתקעת! מה הסיבה?

עריכה:

בסוף הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול לכונן, ודרך מנהל ההתקנים עשיתי "עדכון" לכרטיס קול שלא זוהה (למרות שאת הדרייבר השלם כבר התקנתי מהדיסק!). בכל מקרה, אחרי ההתקנה הזאת, כרטיס הקול התחיל לפעול. אבל האיכות היא על הפנים :-X. יותר גרועה אפילו מהאיכות של כרטיס הקול שהיה מובנה על לוח האם!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה, התקנתי את הכרטיס דרך הדרייבר שהבאת, והוא כרגע פועל והאיכות השתפרה פלאים :).

רק דבר אחד מפריע, שאין לי יכולת לשלוט בצורה רחבה יותר על מאפיניי הקול, כמו שיכולתי לעשות ב-NVIDIA MXimizer או משהו דומה. לוח הבקרה של הכרטיס הזה מכיל ממש מעט אופציות :-\. אני רוצה למשל להגביר את ה-BASS ולא יכול לעשות את זה, חוץ מבחירת סוג הנגינה DRUM & BASS אבל זה לא מה שרציתי.

פורסם

מה???

לאודיג'י 2 יש הרבה אופציות

התקנת את הaudio center והmedia source וכל זה?

יש שם שליטה על רמקולים

ואמור להיות לך thx panel של הדבר הזה של לוקאס ארטס שאתה יכול לקבוע שם את העוצמה של כל רמקול ובאס וכו'

תבדוק שהתקנת עם הדרייבר את כל התוכנות האלה שבאות איתו

פורסם
  • מחבר

בדרייבר שאליו הבאת לינק, לא הייתה את האפשרות להתקין אותם (לא הופיעו בכלל!).

אז ניסיתי להתקין מהדיסק המקורי של הכרטיס לחוד, בלי הדרייבר שעליו, אבל המיקסר לא הופיע לי.

פורסם

יש לי רעיון

שמע מה תעשה

תסיר את הדרייברים שיש עכשיו

ואז תתקין את הדרייברים מהתקליטור יחד עם כל התוכנות

ואז תתקין שוב את הדרייברים שאני הבאתי שהם ההכי חדשים, הם אמורים לעדכן את הדרייברים של התקליטור ולהשאיר את התוכנות

פורסם
  • מחבר

הסרתי את כל הדרייברים, גם מה שנשאר במנהל ההתקנים, עשיתי הפעלה מחדש וניסיתי להתקין שוב מהדיסק. אבל ברגע שזה מגיע לשלב התקנת הדרייברים לכרטיס הקול, הוא מוציא לי הודעת שגיאה חדשה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

איי..

יש לך מסנג'ר או איי סי קיו שאני יוכל לעזור לך בזמן אמת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים