פורסם 2006 באפריל 919 שנים תראה בורג, זה חמץ, יותר מזה אני לא ממש יכול להסביר לך...מה שאני עוד יודע, שלא ראיתי שרשום שם, זה שהלחם מחמיץ - כלומר טופח, זה מה שהופך את הקמח לחמץ
פורסם 2006 באפריל 919 שנים הקמח שמגיע בשקית לא נשמר משעת הקצירה שלא יבוא במגע עם מים .הקמח שממנו מכינים את המצות - כן .
פורסם 2006 באפריל 919 שנים הקמח שמגיע בשקית לא נשמר משעת הקצירה שלא יבוא במגע עם מים .זה נכון לגבי מצה שמורה, לא לגבי מצה רגילה (זה ההבדל בעצם)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לא בדיוק .גרגירי החיטה שאתה קונה בשקית נשטפו במים .החיטה ששימשה להכנת המצות, לא .
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אבל יש לחמניות כשרות לפסח אני אוכל אותם כל שנה יש לזה טעם של לחם קל אבל זה עדיף ממצה עים כבר מצה רק עים שוקולד.אני אישית שומר ולא אוכל חמץ בפסח.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אבל יש לחמניות כשרות לפסח אני אוכל אותם כל שנה יש לזה טעם של לחם קל אבל זה עדיף ממצה עים כבר מצה רק עים שוקולד.אני אישית שומר ולא אוכל חצץ בפסח.גם אני משתדל לא לאכול חצץ בפסחזה גורם לאבנים בכליות
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אבוד לך ההודעה המקורית מצוטטת בהודעה של עמרי :evil_laughterperple: בתאבון "מה נישתנה הלילה הזה מכול הלילות שבכול הלילות אנו אוכלים חצץ ומצה, חצץ ומצה הלילה הזה הלילה הזה כולו מצה..."
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.