עבור לתוכן

אופנועים ביוון

Featured Replies

פורסם

אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם

לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18

זה מספיק?

פורסם

מהנסיון שלי ביוון, גם אם הייתם בני 15 ובלי רשיון זה היה מספיק ;D

פורסם

אה אח שלי גם אני טס עם חברים בחופש הגדול ליוון אולי נעשה שם מפגש פורום? ;D ;D ;D (...סתם)

כן זה מספיק טוב אלא אם כן מי שמשכיר לכם הוא אנטישמי ואז לא יהיה לכם אופנועים (כמו שקרה לחבר שלי לפני שנה)

פורסם

אה אח שלי גם אני טס עם חברים בחופש הגדול ליוון אולי נעשה שם מפגש פורום? ;D ;D ;D (...סתם)

כן זה מספיק טוב אלא אם כן מי שמשכיר לכם הוא אנטישמי ואז לא יהיה לכם אופנועים (כמו שקרה לחבר שלי לפני שנה)

זה מזכיר לי את המקרה שבעל פיצרייה של דומינוס בנמל תעופה בטורקיה לא מכר לי פיצה הוא שאל אותי מאיפה אני ואמר לי לך מכאן..

פורסם

חח לפני איזה שנתיים גם נסעתי שם בלי רישיון ובלי כלום.. על טוסטוס ברחבי רודוס. נחמד ביותר..

פורסם

אף פעם אל תגידו שאתם מישראל! דמיינו לעצמכם שלפניכם היו ישראלים ערסים שהפכו להם את החנות וככה תשתקו..

אני אישית אומר שאני ממקסיקו וזהו...

בתורכיה פעם אחת בשוק שם בחנות של סכינים בא אלי איזה מוסלמי ושאל אותי אם אני יודע ערבית, עניתי לו כמובן שכן, קצת, אז הוא הלך להביא חרב ענקית עם בית חרב מעפן ושחוק ושלף את החרב לתוך הפנים שלי כשרשום בקצה "ג'אלאל" והוא שאל אותי מה רשום שם.. אמרתי לא ד'לאל כי התבלבלתי והוא התחיל לצחוק עלי ולהגיד שרשום שם ג'אלאל ושהוא סורי שונא ישראל ויהודים.

תארו לכם אתם במקום כזה מסריח ומולכם עומד בן אדם עם חרב ששונא יהודים :bash:

ולא, זו לא המצאה. הכול אמיתי!

פורסם

שמעו איזה קטע מצחיק היה לי..

קיצר אני רוסי בעדה..

קיצר היינו עם אמא שלי בטורקיה ורצינו לקנות ג'ינס בשבילי

קיצר מדדתי וזה והגענו לקטע של המחיר

בהתחלה הוא שאל אותנו מאיפה אנחנו אמרנו לו מרוסיה..

קיצר דיברנו וזה והמוכר מבין רוסית אז אמרתי לאמא שלי זה יקר ושזה לא שווה

אז המוכר אמר למה יקר

חחח איך צחקנו כולם..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל אני צריך את העזרה שלכם עוד פעם

נוספו עוד 2 חברים ויש להם רישיון אבל עדיין עם מלווה

יש סיכוי שיתנו להם אופנוע?

פורסם

כמו שאמרו פה, ביוון ובקפריסין גם בלי רשיון ובלי תעודת זהות ישכירו לכם קטנוע בלי בעיות(ברוב המקרים).

פורסם

ברוב המקומות ביוון , מספיק שיש לך רשיון בתוקף (על רכב , או על אופנוע זה לא משנה, לא חייב גם בין לאומי ברוב המקרים) ואתה יכול להשכיר כל דבר שתרצה (טרקטורון, אופנוע קטנוע ..) בחלק מהמקומות אפילו רשיון לא צריך (לקטנוע)

פורסם

אל תשכח שהם לא יודעים לקרוא עברית

והןדדעה של החובת מלווה כתובה בעברית ככה שזה בסדר

פורסם

תלוי מה אתה משכיר, אם זה קטנוע אז לא צריך רישיון בכלל. אם אתם רוצים לשכור אופנוע 500+ סמק ולטייל באיים כמה ימים, אז אתה צריך גם רישיון A , רצוי גם ביטוח. אבל שוב, הכל תלוי, יש גם מקומות שעבור סכום כספי זה או אחר אתה מקבל R1 בלי שאלות.

פורסם

לכל החכמולוגים למיניהם אם לא שמעתם כמה אנשים נהרגו שם עקב אי הכרת חוקי התנועה!

הרי אתם מודעים שחוקי התנועה שם הפוכים לגמרי מכאן? הכל בצד השני!

זה מאווד לא מומלץ ליסוע שם למי שאין לו רשיון על אופנוע שהונפק באנגליה או על אחת כמה וכמה בלי רשיון בכלל...

פורסם

לכל החכמולוגים למיניהם אם לא שמעתם כמה אנשים נהרגו שם עקב אי הכרת חוקי התנועה!

הרי אתם מודעים שחוקי התנועה שם הפוכים לגמרי מכאן? הכל בצד השני!

זה מאווד לא מומלץ ליסוע שם למי שאין לו רשיון על אופנוע שהונפק באנגליה או על אחת כמה וכמה בלי רשיון בכלל...

זה כבר נתון לשיקול דעתו של השוכר, אם אין לו רישיון והוא מחליט לעלות על אופנוע במדינה זרה בפעם הראשונה, היחיד שישלם על הטיפשות שלו זה הוא. חוץ מזה הוא לא שעם אם כדי או לא, הוא שאל אם אפשר.

מה הקשר בין אנגליה ליוון, פעם אחרונה שבדקתי ( לפני כמה וכמה שנים), נהגו שם בצד ימין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים