עבור לתוכן

היי יש לי תקלה בכרטיס pci

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מצטערת על כל עצבנות שהייתה ושתבוא לעתיד :) פשוט זה משגע אותי כי במשך שנתיים טובות הכרטיסים עבדו לי בסדר גמור המחשב זיהה אותם והכל היה נפלא... פתאום לפני כיומיים שלושה אין כלום , הכל נמחק זה יכול לשגע בנאדם..

בדקתי את הלוח אם אין נזקים הקבלים לא נוזלים או פגועים ושום דבר לעיין לא נראה שרוף..

אני אנסה אתה האופציה עם החוברת של הלוח אם ששלחו לי פה ואנסה לגדיר משהו בביוס נראה אם זה יסדר את זה... מה שמוזר שכשהקנתי את הכרטיסים לפני פוול זמן כשקניתי את זה לא הייתי צריכה להגדיר כלום בביוס הכל עבד חלק בלי מאמץ מיוחד... ופתאום יום בהיר אחד שום דבר לא עובד... ולא עשיתי שום דבר שיגרום לזה... לא התקנתי שום דבר מיוחד כלום.. זה נורא מוזר :(

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעדכני במידה וזה הצליח ......

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבינה איך להגדיר והאמת מה להגדיר בביוס אבל עשיתי אפדייט עידכנתי אותו... ועדיין כלום המחשב לא מזהה שום חומרה שמחוברת ללוח אם... :(

יש לכם עוד המלצות?

פורסם

אי אפשר מה אתה לא מבין המחשב בכלל לא מזהה שום דבר חוץ מהכרטיס מסך יאלה!

הנה תקבל תמונה שזה מה שזה מראה לי כשאני בכלל מנסה להתקין דרייבר...

אי אפשר לתקין דרייבר למכשיר שהמחשב בכלל לא מזהה שהמחשב כביכול מראה שלא מחובר אליו שום דבר! כאשר כן מחובר!

זאת השאלה מה עושים לעזעזל אני כבר על סף אי שפיות!

עזרה!!!!!!!!!

לא הבהרת את עצמך כמו שצריך מהתחלה אז מה את צועקת!

אם היית כותבת "בעיה בהתקנת דרייברים" אז היית הרבה יותר ברורה

פורסם
  • מחבר

1. אני מתנצלת אנושות על שהתעצבנתי סה"כ ניסית לעזור, פשוט הייתי עצבנית נורא, אז אני מקווה שתסלח :)

2. הבעיה לא בהתקנת דרייברים אלא בזיהוי של המחשב של כרטיסי הpci

3. גיליתי משהו עוד יותר מוזר... הכרטיסים שיש לי הכרטיס טלויזיה והכרטיס קול אינם יכולים לעבוד יחד... ז"א כאשר אני מכניסה בנפרד את הכרטיס קול הוא מזהה אותו כאשר אני מכניסה בנפרד תכרטיס טלויזיה הוא מזהה אותו כשאר שניהם מחוברים ביחד הוא לא מזהה אף אחד... אינני מבינה מה קורה פה ולמה זה קורה עם במשך שנה זה עבד וזה תמיד זיהה אותם כמו שצריך... הבעיה הזאת מוזרה מאוד... מה שכן בדקתי את אותה תופעה במחשב נוסף שיש לנו בבית התופעה חוזרת על עצמה...

אני לא מבינה למה, ומה גורם לכך ששני הכרטיסים לא יכולים לעבוד ביחד :(

תופעה מוזרה ביותר...

פורסם

נסי לשים גם את הכרטיס קול בסלוט pci הראשון שהכי קרוב למעבד בכיוון שלו

זה משפר את הסאונד

בדקתי בעצמי יש לי את אותו הכרטיס קול

גם שמעתי סיפור שמישהו שם את הכרטיס שלו איזה סלוט 3 והיה לו פיצפוצים וסאונד ירוד בקיצור כרטיס קול בסלוט הראשון

פורסם
  • מחבר

החלפתי סלוטים מיליוני פעם :( כלום לא עבד...

וכן הכרטיס קול מחובר בסלוט הראשון :)

פורסם

אני הייתי מנסה לעדכן את הביוס (למרות שנראה לי שזה לא יעזור, כי זה קרה גם במחשב אחר)

וזה גם מוזר כי את אומרת שזה קרה גם במחשב אחר ושכל כרטיס בנפרד עובד כמו שצריך מה שפוסך את אי תקינותם.

תנסי להתקין כל כרטיס בנפרד, כלומר תתקיני את הכ.קול תדליקי את המחשב תתקיני את הדריבר שלו ואז תכבי אותו ותוסיפי את הכ.TV (ותקווי לטוב)

והכי חשוב:

ב ל י ע צ ב י ם

פורסם

מה שאני הייתי עושה זה שעל פי מה שאמרת שנתיים מערכת הפעלה זה נשמע די הרבה זמן בשביל לפתור בעיות באופן יסודי הייתי שוקל אופציה לגבות את המסמכים ולחדש (יען כי - לפרמט)

תהליך זה פותר בעיות רבות מבחינת חומרה שלא נפתרות, כמו כן ניתן לאפס הגדרות ביוס לנטרול מוחלט של שינויים שנערכו בלוח כגון פסיקות הגדרות וכו'

ושוב זה הפיתרון האחרון שלפי דעתי פותר בעיות רבות.

כמובן שבהתקנה מחודשת של הכרטיסים אחרי הפירמוט מומלץ במיוחד בלוחות לא "מבריקים" להתקין כל כרטיס בנפרד לאט ובסבלנות עד לסיום ההתקנה, ורק לאחר ריסטרט שמערכת ההפעלה הסתנכרנה עם רכיב החומרה והרכיב פועל בצורה טובה, לפנות להתקנת רכיב חומרה נוסף ושוב לאט ובזהירות.

זו תופעה של לוחות זולים שאין להם מספיק פסיקות ומתקלות חומרה אין הם יכולים לספק פסיקות להגדרות ופניה לרכיבי חומרה חדשים.

שוב זוהי רק דעתי ולא דעה מוחלטת או קובעת.

תוספת קטנה הקשורה לבעיה שלך היא כמובן למצוא בביוס את אופציית ניטרול כרטיס הקול הנמצא על הלוח על מנת ל"שחרר" פסיקת חומרה מיותרת מרכיב לא פעיל וכמובן למנוע בעיות בתאימות חומרה מול מערכת ההפעלה.

פורסם

לפי דעתי יכול להיות שאיפוס BIOS יעזור...

תחפשי בלוח אם את ה Jumpr שרשום CLRCMOS או שתוציאי את הבטרייה

אחרי שאיפסת תכנסי לתוך ה BIOS ואז LOAD SETUP DEFAULTS.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי, שלא פירמטתי את המחשב במשך יותר משנה... פשוט התכוונתי שהחומרה עבדה מצויין מאותו זמן שקניתי אותו...

וניסיתי את העניין עם הסוללה של הלוח אם זה לא הביא לי כלום.. זה הגיע למצב שכשזה מגיע להטענת האקספי זה פשוט נתקע... ואי אפשר היה להשתחרר מזה.. אז פירמטתי עוד פעם את המחשב רק הפעם אני לא מצליחה לפרמט ולהתקין מחדש את האקס פי כי יש נפילת מתח כל הזמן...

יש לי שניי הארדיסיקם אז חשבתי שאולי יש עומס יתר אז ניתקתי הארדיסק שמשמש כגיבוי לא עזר.. ניסיתי כל דבר אפשרי.. וכל הזמן יש נפילת מתח ...

וזה לא קשור לספק כוח כי הוא חדש יחסית...

יש למישהו מושג מה עושים?

תודה מראש :)

פורסם

נשמע כאילו קצת הסתבכת :)

מה הכוונה בנפילת מתח? המחשב מאתחל את עצמו, או שהוא פשוט נכבה?

ניסית להתקין את מערכת ההפעלה בלי אף כרטיס PCI מחובר?

פורסם
  • מחבר

לא אני הסתבכתי המחשב הסתבך :) יותר נכון התחרפן!!

נפילת מתח הכוונה שהוא כביכול מתחיל להתקין את האקספי ואז בום מתכבה... ניסיתי כל אופציה אפשרית מניתוק כל כונן והארדיסק אפשרי חוץ מההארדיסק הראשי בו אני רוצה להתקין את האקספי, והוצאת הכרטיסי pci והכל ואני פשוט לא מבינה מה גורם לעומס יתר הזה! זה מחרפן אותי.. ומה שהכי מוזר שהמאוורר של המעבד עובד בסדר גמור... אבל ישר כשמדליקים אותו בדקתי בביוס הוא מגיע ל51 מעלות צלזיוס וזה אחרי שניה וחצי של הדלקה...זה נשמע לי מוזר מאוד אולי זה אמור ליהיות ככה אני לא יודעת :) אבל מה שכן כל המאווררים פועלים הכל בסדר ובכל זאת המחשב נופל ומתכבה...

ואני כרגע בחוסר ברירה, אין לי מחשב.

מישהו? עזרה אני מישתגעת :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים