פורסם 2006 באפריל 119 שנים אז הבעיה היא כזאת:שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות,ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה)ממה זה יכול להגרם?איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט).תודה,VL.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים תבדוק איזה תוכנות עולות לך ביחד עם המחשב, ותשאיר רק את אלה שאתה ממש חייב (נגיד, פיירוול, או AV).כדי לבדוק את זה לך ל:start -> run -> msconfigשם ללשונית startupותוריד את ה-V מכל מה שאתה לא צריך.חוצמזה, תריץ בדיקת spyware ותראה אם אין לך איזה משהו מיותר על המחשב...
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר כנראה שזאת בעיית הספייווריםאילו תוכנות -הכי- (אני מדגיש) -הכי- טובות שיש להסרת ספייוורים חוץ מ-Ad-aware SpyBot ומ- ewido????כי לפני כן לא היה לי את הבעיה הזאת והיו עולות לי אותן תוכנות.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים יכול להיות ששיחקת עם רשימת המשתמשים במחשב?מנסיון, יש באג מאוד נדיר בXP שגורם למסך הזה להתעכב בגלל איזה הגדרה שלא שונתה טוב.אם כן, תמחק את כל המשתמשים (דרך הADMIN) ותיצור אותם מחדש.
פורסם 2006 באפריל 119 שנים מחבר לא,לא שחקתי בהגדרות,בעיקרון יש לי רק שתי משתמשים שהם:Adminוהמשתמש שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.