עבור לתוכן

המחשב לא מפסיק להתקע! בקשה אני חייב עזרה....

Featured Replies

פורסם

עכשיו אחרי שפירמטתי (לא בדיוק פירמוט, אלא שיחזור למצב ממש התחלתי) וגם הוספתי ארדיסק חדש- המחשב כל הזמן נתקע- תוכניות שנתקעות ומציגות את ההודעת שגיאה של "לא מגיב", גם לפעמים סתם פתאום נתקע ואני לא רואה כלום מלבד הרקע, או מסכים כחולים, או שאפילו המחשב לא נכבה, ולא משנה מאיפה אני מנסה (דרך מנהל המשימות או דרך התחל) וזה ממש מעצבן כל זה, זה מחשב יחסית חדש ומאוד יקר.

חשבתי שהבעיה נובעת בגלל הספק- כי עכשיו הוספתי עוד ארדיסק, אז זה בטח מכביד עוד יותר על הספק שהוא לא כזה חזק. אבל יכול להיות שבעיות כאלה נגרמות בגלל ספק? יש תוכנה שיכולה לבדוק את הספק ואם הוא מחזיק טוב את המחשב?

בקשה תעזרו כי זה מעצבן ואי אפשר ככה להתשמש במחשב....

פורסם

תנסה לנתק התקנים אחרים ולהשאיר למשל רק את הקשיח שהוספתה עם הקשיח של המערכת כמובן עם הקשיח החדש

הוא משני תנתק כול דבר לא נחוץ לשימוש לזמן מסויים סידורמים מאווררים ותריץ את המחשב

עם הוא לא נתקע אז יכול מאוד להיות שזה הספק

בזמן שאתה מנתק התקנים אתה מוריד ממנו את העומס :yelclap:

פורסם

תפעיל את המחשב במצב בטוח, תוריד התקנים לא נחוצים ואז תריץ מחדש.....

איזה ספק יש לך ?, בן כמה הוא?, איזה חברה או ג'נרי?

פורסם

תנקה את הREGISTRY משטויות...

פורסם
  • מחבר

תנסה לנתק התקנים אחרים ולהשאיר למשל רק את הקשיח שהוספתה עם הקשיח של המערכת כמובן עם הקשיח החדש

הוא משני תנתק כול דבר לא נחוץ לשימוש לזמן מסויים סידורמים מאווררים ותריץ את המחשב

עם הוא לא נתקע אז יכול מאוד להיות שזה הספק

בזמן שאתה מנתק התקנים אתה מוריד ממנו את העומס :yelclap:

מה זתומרת לנתק התקנים אחרים? אתה מתכוון למאווררים וסידירומים?

לנתק את המאוורר שבמארז אני לא יכול כי אז זה יתחמם יותר מדי, ואז זה בטח שוב יתקע- ובגלל החום :silly: , לא? גם ככה יש לי רק מאוורר אחד במארז.

תפעיל את המחשב במצב בטוח, תוריד התקנים לא נחוצים ואז תריץ מחדש.....

איזה ספק יש לך ?, בן כמה הוא?, איזה חברה או ג'נרי?

הספק הוא חדש, קניתי אותו יחד עם המחשב מלפני חצי שנה בערך. הוא ממש לא ג'נרי- FSP 400W , הזה שעולה 380 אצל נועה. הוא לא ג'נרי השאלה היא אם הוא מספיק למחשב (המפרט בצד)

תנקה את הREGISTRY משטויות...

לרג'יסטרי זה לא יכול להיות קשור, כי כמו שאמרתי הוא אחרי פירמוט. וחוץ מזה אני תמיד מנקה את הרג'יסטרי...

יש תוכנות שאנשים ומנהלי הפורום שמו פה בכדי לעזור לנו

תנסה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=76518.0

ראיתי את זה אבל לא מצאתי שם שום תוכנה שבודקת את הספק, למרות ששמעתי שיש כזו, אתם לא מכירים תוכנה כזו?

וחוץ מזה, יש לי עוד בעיה שאולי היא קשורה באיזו דרך- הצורב שלי כל פעם משמיע רעשים מוזרים כאלה כשאני מכניס לתוכו דיסק, ולפעמים לוקח לו יותר מדי זמן להפעיל אוטומטית את הדיסק כשאני מכניס. אז איך אני יכול לבדוק שהצורב אכן תקין/ לא תקין? כדי שאני יוכל להגיד לחנות שקניתי את זה ממנה...

פורסם

תנסה לפרק את ההרד דיסק החדש ותראה אם התופעה ממשיכה.

לדעתי פשוט אחד הכבלים שלך במחשב רופף ובגלל זה הוא נתקע לך כל הזמן.

פרק את המארז ותעבור על כל החיבורים הפנימיים והחיצוניים.

פורסם
  • מחבר

הכבלים נראה לי בסדר, אבל מה שכן- הארדיסק להחדש לא מחוזק טוב עם הברגים.... כי לא מצאתי ברגים ממש מתאימים אז סתם דחפתי מה שיש. ובארדיסק הראשון יש רק 3 ברגים במקום 4, יכול להיות שזה משפיע?

פורסם

הכבלים נראה לי בסדר, אבל מה שכן- הארדיסק להחדש לא מחוזק טוב עם הברגים.... כי לא מצאתי ברגים ממש מתאימים אז סתם דחפתי מה שיש. ובארדיסק הראשון יש רק 3 ברגים במקום 4, יכול להיות שזה משפיע?

ממש ממש ממש לא קשור

תבדוק טוב טוב אם ה flat cable (כבל הנתונים האפור הרחב) שמתחבר ל HD שלך לא פגום (במקרה של IDE)

פורסם
  • מחבר

אין שום כבל אפור רחב בHD, שניהם זה SATA.

וניסיתי לנתק את הכוננים (צורב ופלופי) ולהפעיל את המחשב, אבל אז הוא כאילו קפא כל איזה 4 שניות. נגיד אני מזיז את העכבר, הוא קופא לשנייה ואז ממשיך, ככה כל ארבע שניות. בדקתי את כ החוטים, וכולם מחוברים טוב כמה שאפשר (יש קצת בלאגן במארז....)

אז מה אני יעשה? אין איזו דרך אחרת לבדוק את תקינות הספק?

ומה לגבי הצורב? אם הוא משמיע רעשים כאלה זה אומר שהוא לא תקין?

מצטער שאני מעצבן אתכם עם כל השאלות האלה, אבל כל הזמן צצות במחשב שלי בעיות חדשות וזה מרגיז! :pissed::s07::bash:

פורסם

אם לא פירמטת אז מה בדיוק עשית?

העלת אימג'?

אם כן, האימג' שנעשה, נעשה לאותה חומרה??

פורסם
  • מחבר

כן העלת אימג', אימג' שנוצר ממש אחרי פירמוט+3 תוכנות קטנות, והכל עבד פיקס.

האימג' נוצר בדיוק על אותה חומרה, וגם פתחתי אותו על אותה חומרה- את הארדיסק החדש הוספתי לאחר פתיחת האימג'.

וגם חוץ מהבעיה הזו של התקיעות והצורב, יש עוד כמה בעיות בוינדוס, למשל אני לא רואה אייקונים- התקנתי משחק חדש ויש שני קבצים שאני לא רואה את האייקונים שלהם, אלא רק מה שכתוב לידם. וגם יש הרבה תמונות שאני לא רואה באינטרנט, ובמקומם אני רואה X אדום קטן כזה.

אם כל הבעיות ימשיכו אני אפרמט וזהו. אבל אני חייב לדעת גם אם יש בעיה בחומרה- אם יש בעיה בספק או בצורב(או בארדיסק החדש בכלל) אז אני רוצה לטפל בזה עכשיו.....

פורסם

אתה בטוח שהרג'סטרי שלך נקי, בלי הרבה בעיות וISSUES כמו ש CCLEANER קורא לזה?

פורסם

לפי מה שנראה לי אין לזה שום קשר לספק אלא מה שכן נראה לי

זה שיש לך התנגשות חומרה במחשב תבדוק טוב את ההארדיסקים במיוחד את החדש

ודרך אגב איזה SATA החדש והישן ???????

פורסם

כנראה בעיית תוכנה.

הדרך הכי קלה בד"כ היא פשוט להתקין מחדש.

הפעם אל תתעצל ותתקין, עזוב את האימג'.

אם ה XP שלך לא כולל SP2, תיצור מהמקורי עותק חדש כאשר ה SP2 מוטמע בתוכו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים