פורסם 2006 במרץ 3019 שנים שלום לכולם !התקנתי תוכנה שנקראת microsoft .net framework 1.1ומאז בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני נדרש לעשותlog onת מישהו יודע איך מבטלים את ה-log on כך שהמחשב יעלה ישר ויגיע לווינדוס ללא לחיצה על ה-user תודה מראש
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים זה קורה לך כיוון שהתוכנה יוצרת משתמש נוסף שנקרא dot net או משהו כזה. אתה יכול למחוק אותו או אפילו יותר פשוט להריץ את הפקודה הבאה דרך Start-run control userpasswords2 ואז פשוט תוריד את ה V שמסומן למעלה. מעכשיו בכל פעם שהמחשב יעלה הוא יכנס עם המשתמש שאיתו ביצעת את הפעולה של הורדת את ה V.
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים מחבר עשיתי את מה שהמלצת מה שקרה זה שעכשיו נוצר USER ADMINISTARTOR ושהמחשב עולה זה נכנס אליו, כדי לחזור להגדרות הישנות שלי אני צריך לעשות logout ולשנות user
פורסם 2006 במרץ 3019 שנים עשיתי את מה שהמלצת מה שקרה זה שעכשיו נוצר USER ADMINISTARTOR ושהמחשב עולה זה נכנס אליו, כדי לחזור להגדרות הישנות שלי אני צריך לעשות logout ולשנות userאותו הדבר קורה לי!!!זה משגע
פורסם 2006 באפריל 219 שנים שימו לב sagi_10 ו Refaelo, אחרי שאתם מורידים את ה V ולוחצים על OK (או Apply) מופיע החלון הזה: במקום השם משתמש שמופיע שם (זה שמחקתי) אתם צריכים להכניס את השם משתמש שאיתו המחשב יעלה אוטומטית ואת הסיסמא שלו. כשהחלון הזה מופיע השם משתמש שרשום הוא Administrator, בטח לחצתם על OK בחלון הזה בפעם הראשונה ומאז המחשב עלה עם Administrator. הפקודה בשביל מערכות הפעלה של Windows 2000 היא: "control Userpasswords" גם להוריד את Tweakui זו אפשרות, אבל פה נעשה שימוש בפקודה מובנת של מערכת ההפעלה.
פורסם 2006 באפריל 219 שנים גם לי יש את אותה בעיה ו- tweakui לא עזר.אם זה עובד, הת'רד צריך להפוך לסטיקי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.