עבור לתוכן

וידאו ב-iRiver H340

Featured Replies

פורסם

היי,

רציתי לדעת איך פיצ'ר הוידאו ב-H340.

- כמה זמן ניתן לצפות בוידאו בין הטענה להטענה?

- האם האיכות טובה למטרות צפייה בקליפים ובסרטונים (שיהיה ברור - אני לא בונה על צפייה בסרטים באורך מלא במסך כזה)

- האם זו סיבה טובה מספיק להעדיף את המכשיר ה-iAudio X5L, שהבנתי שבו הפיצ'ר מוצלח יותר.

פורסם

אם אתה מעונין לצפות בודיו לך על הX5L

הוא יכול לנגן פי 2 זמן וידאו בין הטעינות

האיכות בו ממש טובה וגם אנחנו חשבנו שלא נראה סרטים באורך מלה בו אבל לאחי יש את הנגן ובדרך לצבא הוא צופה בסרטים וזה ממש סבבה

וגם אני צפיתי בו לא מעט והוא ממש מפתיע לטובה.

כך את הX5L הוא מעולה. :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לזמן- זה לא נכון, כבר דיברנו הרבה פעמים על העובדה שה35 שעות של הX5L הם בקידוד נמוך ואצל הריבר ה16 שעות הם בקידוד כפול מהX5L ככה שמבחינת בטרייה זה אותו דבר......

ובקשר לוידיאו, נכון של ל X5L יש 15FBS ולריבר רק 10, אבל המסך של הריבר אוכל את של האייאודיו בלי מלח, ככה שהייתי ממליץ על הריבר

פורסם

מה זה השטויות האלה קידוד נמוך, קידוד כפול ??

בביקורת בTGP כתוב שזמן הסוללה שנמדד הוא 33 שעות.

פורסם

לא יודע איך הם מדדו, אבל מה שמוגדר בIAUDIO 35 השעות הם בקידוד של 64KBS ו10 VOL בריבר ה16 מוגדרות כ128KBS ו 20 VOL

פורסם

מאיפה אתה מביא את המידע הזה ?

נראה לי שיש לך אנטי מסויים לנגן, זכותך לחשוב ככה אבל אל תטעה אחרים.

פורסם

בקשר לזמן- זה לא נכון, כבר דיברנו הרבה פעמים על העובדה שה35 שעות של הX5L הם בקידוד נמוך ואצל הריבר ה16 שעות הם בקידוד כפול מהX5L ככה שמבחינת בטרייה זה אותו דבר......

:s07: :s07: :s07: :s07: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

ובקשר לוידיאו, נכון של ל X5L יש 15FBS ולריבר רק 10, אבל המסך של הריבר אוכל את של האייאודיו בלי מלח, ככה שהייתי ממליץ על הריבר

די כבר לבלבל תשכל בנושא

לאחי יש את הX5L ולאחותי יש את הIRIVER

א)המסך של הX5L לא קצת יותר טוב הוא בליגה אחרת מהIRIVER אם אתה מעונין תבדוק בתרדים קודמים שמתי השווה בינהם של מלא אתרים

ב)כל הקבצים שלנו הם 128 ומעלה והX5L לא יורד מ30 שעות בחיים ומבחינת ודיאו הוא מנגן פי 2 זמן מה הIRIVER בדוק

ג)הX5L הוא מכשיר הרבה יותר טוב

וכמו שכב ציינתי בעבר כנראה שיש לך IRIVER ואתה מבואס שיש מכשיר הרבה יותר טוב משלך ארי כבר בתרדים קודמים קישרתי למעל 10 ביקורת בנושא ובכולם הX5L ניצח

אולי כולם טועים ואתה צודק

ממש חבל שאתה סתם נותן ביקורת על משהוא שאתה בכלל לא מבין ויותר חבל שאחרי הפורום לא חוסם לך כבר את התגובות

מאיפה אתה מביא את המידע הזה ?

נראה לי שיש לך אנטי מסויים לנגן, זכותך לחשוב ככה אבל אל תטעה אחרים.

אני יכול להביא עוד תגובות כאלה מתרדים קודמים באמת חבל שאתה מבלבל אנשים מסיבה אישית כלשהיא ומטעה אותם :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
פורסם

א)המסך של הX5L לא קצת יותר טוב הוא בליגה אחרת מהIRIVER אם אתה מעונין תבדוק בתרדים קודמים שמתי השווה בינהם של מלא אתרים

הוא בליגה אחרת

הרבה יותר נמוכה משל הH340

יש לחבר שלי X5L והשוונו והוא בעצמו אמר שהמסך שלי הרבה יותר טוב וגדול (הגודל לא קריטי) ככה שבקטע הזה אתה טועה ובגדול

המסך של הריבר לוקח

פורסם

המסך יותר גדול אבל פחות איכותי שאחי יחזור אני יעלה לפו תמונה שלהם ותראה את שאתה טועה

בצפיה בתמונה אתה צודק אבל מי צופה בתמונות ובוידאו הX5L יותר טוב ולא בגלל הפרש הפרימים אלא בגלל הקידוד היותר איכותי שהוא מסוגל לנגן

פורסם

התכוונתי למסך

לא אמרתי ספציפית במה

הוא טוב יותר בהכל

זה שX5L מציג ב15 FPS והריבר ב10 זה לא איכות מסך

זה מגבלות חומרה אם אני לא טועה

איכות המסך של הריבר טובה יותר

אני ראיתי מול העיניים את שניםה (ראינו 3 אנשים ושלושתנו הסכמנו שהריבר יותר טוב)

פורסם

המסך של אי ריבר יותר גדול בטיפה

כמות הצבעים של שניהם שווה

המהירות של הפרימימים 10 לעומת 15 של האי אוודיו

בקיצור Iאוודיו יותר טוב .

אני ראיתי תמונה ב H 10 של אייריבר אהבתי את האיכות לעומת שראיתי סירטון באי אדיו רואים רצוף ויפה אבל הצבעים דהוים מידי אבל אני חושב שזה עינין של בהירות מסך

פורסם

די כבר לבלבל תשכל בנושא

לאחי יש את הX5L ולאחותי יש את הIRIVER

ב)כל הקבצים שלנו הם 128 ומעלה והX5L לא יורד מ30 שעות בחיים ומבחינת ודיאו הוא מנגן פי 2 זמן מה הIRIVER בדוק

ג)הX5L הוא מכשיר הרבה יותר טוב

וכמו שכב ציינתי בעבר כנראה שיש לך IRIVER ואתה מבואס שיש מכשיר הרבה יותר טוב משלך ארי כבר בתרדים קודמים קישרתי למעל 10 ביקורת בנושא ובכולם הX5L ניצח

אולי כולם טועים ואתה צודק

ממש חבל שאתה סתם נותן ביקורת על משהוא שאתה בכלל לא מבין ויותר חבל שאחרי הפורום לא חוסם לך כבר את התגובות אני יכול להביא עוד תגובות כאלה מתרדים קודמים באמת חבל שאתה מבלבל אנשים מסיבה אישית כלשהיא ומטעה אותם :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

דבר ראשון, תירגע......

דבר שני, את מה שכתבתי ביססתי על מה שמישהו כתב פעם כאן בתגובה וגם הביא את זה מאיזה אתר שהיה כתוב ככה, דבר שני, אין מה לדבר על איכיות מסך כי כאן באמת בלי קשר לשום דבר אחר כולל האיכות וידיאו האיכות של IRIVER יותר טובה הצבעים שם יותר ברורים וחדים ופחות דהויים כמו שהזכירו כאן....

ולא, אין לי אנטי לנגן, דווקא חשבתי לקנות אותו, אבל הריבר שלי הוא נגן מצוין!!

פורסם

תפסיקו לבלבל בשכל על המסך,

המסך של הריבר פשוט עובד ברזולוציה גבוהה יותר מהאיאודיו ולכן הוא נראה יותר טוב.

אין מה להתווכח על זה.

פורסם

והוא גם גדול יותר

פורסם

בטיפה זה פחות לא עקרוני .

מה שעקרוני בנגן, זה איכות ,כמות ,קלות ,שעות סוללה ,גודל ומישקל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :hat:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים