עבור לתוכן

בטריה שבלוח אם..!

Featured Replies

פורסם

שלום..

יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!

פורסם

לא!

זה לא קשור.

הבטריה שומרת את הגדרות הביוס.

פורסם
  • מחבר

אחרי שהמחשב התכבה!

הוצאתי תבטריה לכמה דק'!!

והפעלתי תמחשב היה רשום fail בטריה ואז לילחוץ f1 לחצתי ועלה המחשב ואז פתאום התכבה!!?!

מה יכול ליהות?

פורסם

תראה בן-אדם, לי היה פשוט בעיה דומה לשלך, המחשב שלי כל פעם קרס, כשהייתי בוינדוס שיחקתי וכל מיני דברים עשיתי.... ופיתאום המחשב התחיל את עצמו מהתחלה, אז בדקתי ובדקתי.... ניסיתי מלא דברים לעשות וזה לא הצליח חשבתי כל הזמן שזה משהו במגע של המחשב (המתח) ואז החלפתי ספק ועד עכשיו זה לא התחיל את המחשב מחדש (אפילו טכנאי מחשבים לא פתר את זה-רק אני פתרתי). בקיצור תחליף ספק

פורסם

תראה בן-אדם, לי היה פשוט בעיה דומה לשלך, המחשב שלי כל פעם קרס, כשהייתי בוינדוס שיחקתי וכל מיני דברים עשיתי.... ופיתאום המחשב התחיל את עצמו מהתחלה, אז בדקתי ובדקתי.... ניסיתי מלא דברים לעשות וזה לא הצליח חשבתי כל הזמן שזה משהו במגע של המחשב (המתח) ואז החלפתי ספק ועד עכשיו זה לא התחיל את המחשב מחדש (אפילו טכנאי מחשבים לא פתר את זה-רק אני פתרתי). בקיצור תחליף ספק

כן , תתעלם מזה ^^

הבטריה של הביוס לא קשורה לנפילות, הלוח משתמש בא רק שאתה מכבה את המחשב (לשמירת הגדרות ושעה)

מה שקרה כנראה, זה שברגע שהוצאת אותה איפסת את הביוס , תנסה להיכנס לביוס ולאות מה לא כמו שצריך שם ( תבדוק מטח וטמפ' בעיקר)

ופעם הבאה לא סתם להוציא דברים מהלוח אם :nono: הם לא שם בשביל יופי :screwy:

פורסם
  • מחבר

הוצאתי בכוונה את הבטריה בשביל לאפס תהגדרות של הביוס!!

ח'ברה הבעיה אצלי יותר נכון אצל חבר שלי שהמחשב קורס פתאום ולא נידלק אחר כך !

הוצאתי פעם אחת תבטריה איפסתי תהגדרות ונידלק (זה ההיה פעם אחת רק יכול ליהות זה פעל מזה שהוצאתי תבטריה ויכול ליהות ביגלל שהוצאתי והחזרתי תכבל חשמל של הספק).

אז מה הבעיה שיכולה ליהות קריסה ?

ספק?

פורסם

גם שהמחשב מכובה בטריה לא בשימוש (הלוח עדיין צורך חשמל)..

רק כאשר המחשב מנותק לחלוטין מהחשמל הבטריה נכנסת לשימוש..

יכול להיות מליון ואחד דברים..

תבדוק את הזיכרונות עם MEMTEST...

תבדוק טמפ'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים