עבור לתוכן

לא מצליחה לסיים התקנה של ווידוס, נתקע על שלב מסוים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לפרמט את המחשב שלי. עשיתי את כל השלבים, קראתי והתעניינתי לפני, הבעיה היא שבזמן התקנת ה windows קורה צשהו שאף פעם לא נתקלתי בו. ההתקנה פשוט נתקעת, לא זזה. המערכת לכאורה מתקינה את חלונות וכותבת כמה זמן נשאר לי להתקנה אבל בשלב מסוים זה נתקע כשנותרו 36 דקות לסיום.

ניסיתי כבר כמה פעמים, השארתי גם במשך כמה שעות אבל שום דבר לא זז.

כתוב כך, במסך הכחול של ההתקנה:

instaling devices

זה לא שהמסך "קפא", הנקודות הירוקות של ההתקנה ממשיכות להבהב והפונקציות שמתחלפות מדי כמה זמן תוך כדי ההתקנה, אכן מתחלפות.

פשוט הזמן לא זז יותר ובעצם לא מתבצעת התקנה.

פרטים על המחשב:

מדובר במחשב נייד hp pavillion

הווינוס הוא SP1 מקורי (הגיע יחד עם המחשב), home edition, באנגלית.

אני מתקינה ככה: מפעילה את המחשב עם הדיסק בפנים, ברגע שהוא שואל האם להעלות ישר מהדיסק אני לוחצת DEL ואז הוא מגיע למסך כחול ומתחיל לשאול האם לעשות repair או להתקין ווינדוס חדש. התקנתי מחדש, מחקתי את המחיצות, חילקתי אותן שוב, סימנתי על איזו מחיצה להתקין ואז הוא התחיל לפרמט.(ניסיתי גם פירמוט ארוך וגם קצר). אחרי זה הגיע להתקנה ואז נתקע...

ניסיתי כמה שיטות, ישבתי כל הלילה אבל אפסו כוחותיי. זאת לא פעם ראשונה שאני מתקינה מערכת חלונות, אף פעם לא היה לי מקרה כזה...

פשוט בא לבכות, לכאורה נראה משהו קטן אבל זה כ"כ מסובך..

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולחסוך ממני הוצאת כספים שאין לי על טכנאי.

אני מאוד מודה לכל מי שטורח לקרוא ולעזור, מאוד מעריכה את זה. :)

פורסם

ניסית דיסק התקנה אחר?

פורסם

אם את מתקינה מדיסק אז יש סיכוי שהדיסק נתקע... לי זה קרה כבר כמה פעמים. פשוט תוציאי את הדיסק ותכניסי אותו עוד פעם בלי לעצור את ההתקנה (בלי לצאת המחלון של ההתקנה...) זה אמור לעזור...

יש סיכוי גם שהדיסק שרוט מידי ויש למחשב בעייה לקרוא אותו בשלב מסוים... תנסי לנקות אותו עם מטלית רכה ולבדוק אם זה עוזר.

אפשרות נוספת היא שיש לך בעייה עם ההרד דיסק שתוקעת את המערכת (אבל זה בסבירות נמוכה יותר..)

בהצלחה :)

פורסם

its a long shot

אבל תבטלי בBIOS את כל הדברים המובנים שיש לך על הלוח כמו מודם וכרטיס רשת/קול.

כבר קרה לי בעבר שדיסק תקין לא הצליח לסיים התקנה על מחשב מסויים עד שלא ביטלתי את רכיבים בBIOS.

אחרי ההתקנה אפשר להפעיל אותם מחדש והם עובדים חלק.

פורסם

זה בעייה במחשב נייד... רוב החומרה היא מובנת...

אתה בטוח שהמחשב יעלה אחרי ביטול הרכיבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים