פורסם 2006 במרץ 2519 שנים שלום לקהילת hwzone .יש לי מחשב פנטיום 3 לא שימושי כבר , עכשיו אני רוצה להוציא את הרד דיסק ולעביר אותו למחשב פנטיום 4 האם זה יתאים?אם כן איך אני עושה את זה ?כרגע במחשב החדש יש לי רק 40GB וזה קצת רצח ...
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני מניח שה-HD החדש שלך הוא בחיבורישן (IDE ) מה שאתה עושה זה פשוט מחבראת הכבל ללוח אם ואת החשמל גם ל-HD הישןמגדיר אותו בביוס של הלוח אם ויש לך 2 HDבמחשב.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים תיסתכל על הדיסק הקשיח שלך איך הוא מחובר, שים לב בעיקר לצבעים ולכיוונים שלהם ופשוט תחבר אותו דבר!ולגבי הג'ימפור - יש לך סקיצה על הדיסק קשיח עצמו
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר אוקי תודה , אני יעדכן אותכם אם זה יסתדר בהמשך.יש לי שאלה אם אני יחבר חוט לא נכון יכול להיות שישרף שם משהו?(פעם אחד חיברתי זיכרון לא נכון והלך לי הלוח אם)
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים אנה קבל הסבר איך לחבר הכל נכוןhttp://www.wdc.com/ru/products/products.asp?DriveID=38&Language=ru#jump55
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר אחי יש לי שם רק חיבור אחד בצבע כחול אני לא יכול לחבר שם 2 מה אני עושה? עריכה: אני אולי צריך כבל כזה: ??
פורסם 2006 במרץ 2819 שנים מחבר כן אתה רוצה לדעת מה מחובר אצלי במחשב?כונן דיסקטיםכונן cd romכונן dvd לצפייה בסרטי dvdצורבכונן דיסק קשיח..
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים תראה, אני לא יודעה איזה ספק יש לך אבל אצלי מחוברים שני ארדיסקים , DVD , צורב די וי די , 4 מאווררים ועדיין יש לי כמה חיבורים ספאר
פורסם 2006 במרץ 2919 שנים כן באמת, כמו שgimel אמר - תעיף את הכונן של דיסקים הרגיל החוצה! ממש אין צורך בקורא דיסקים, צורב שהוא גם קורא דיסקים, וכונן DVD שגם כמובן קורא דיסקים רגילים. וככה גם יתפנה לך חיבור מולקס לצורך חיבור הדיסק הקשיח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.