פורסם 2006 במרץ 2419 שנים יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לא מין הסתם כי זה כרטיס קול מובנה בלוח..יש הפרעות/שינוי/קפיצות של מתחים וכו אז אתה שומע אתה זה בכרטיס קול...(הספק שלך ג'נרי??..)..
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים מחבר תודה על העזרהאין קשר לרמקולים כי זה קרה עם רמקולים שוניםאיך אני יכול לדעת אם הספק שלי ג'נרי ומה ההבדל?יש לי את המחשב כבר יותר מ5 שנים אולי כדאי לי להחליף ספק כח?
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים אני חושב שכדאי לך להחליף לספק גנרי חדש. זה לא צריך לעלות יותר מ150 שקל כולל הרכבה.ואם חשובה לך איכות צליל במחשב אז תקנה גם כרטיס קול.
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים לא ממש אלה הפרעות שיהיו בכול רמקולים..ואלה אם כן אתה רוצה לבטל את הכרטיס קול ולקנות אחד שהוא PCI אז תפתור תבעיה..חוץ מזה אין לך מה לעשות בנידון...אם המחשב שלך ממש ישן אז אין ממש טעם להחליף ספק..(אבל תמיד רצוי אחד "נורמלי"..)..
פורסם 2006 במרץ 2519 שנים האם אתה מחובר בכבלי RCA?אם אתה מנמיך את הווליום אז זה גם קורה?זה סימן שאחד המינוסים ב-RCA מנותק לך וזה גורם להתפרקות קבלים.תנסהלנתק את חיבור ה-RCA ולראות האם זה גם קורה לך.בדר"כ זאת בעית אדמות ולא קשורה לספק בכלל.תבדוק האם הכל מוארק כמו שצריך כולל חיבורי הרמקולים לכרטיס קול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.