עבור לתוכן

בעיה בהתקנת תוכנה(אומרת שחסר קובץ אבל הוא קיים)

Featured Replies

פורסם

שלום

אני הרדתי את התוכנה הזותי

ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe

שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו!

בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה

a0ef.jpg

פורסם

שלום

אני הרדתי את התוכנה הזותי

ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe

שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו!

בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה

a0ef.jpg

אהלן יקיר,

כפי שאתה רואה - מצווין לך בפירוש: הקובץ חסר או אחד ממרכיביו.

מה אתה יכול לעשות?

- להוריד *מירור במידה ויש לתוכנה.

- לחכות או לדווח שיש בעיה אצליך ולקבל תמיכה אצל המשווק.

- לנסות לחלץ שוב את הקבצים, אולי נסגר לך המחשב/ מישהו סגר לך את החילוץ לפני הסיום, או שאולי החילוץ פגום.

*מירור: במילה הלועזית Miror - הפירוש של מירור הוא 'הורדה נוספת'. לרוב, כל תוכנה מצרפת להורדה "Miror" נוסף - אבל יש את אלו שלא.

ובמידה והורדת שוב, מה יכולה להיות הבעיה?

- כפי שמצווין לך - יש בעיה וחסר קובץ מסויים. יכול להיות גם שהקובץ פגום או קובץ ש'משלים' את ההתקנה לא קיים.

- יכול להיות שהבעיה לא אצליך - אולי הגרסא הזאת יצאה ויש בעיה בתקנה - או בהורדה, אולי עכשיו כבר.."altera" בודקת מה אפשר לעשות - לכן לפעמים צריך לשבת ולחפש בGoogle, או לחכות אולי לגרסא חדשה יותר.

- מצווין למעלה "אין אפשרות להפעיל תוכנית Windows של 16 סיביות" - זאת בהחלט יכולה להיות הבעיה. אך תנסה קודם לבדוק האם הבעיה היא פשוטה יותר ממה שמצווין בכותרת של ההודעה.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים