עבור לתוכן

הוספת זיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום, מדובר במחשב של אחי.

עקב תקיעות במשחק lord of the rings 2 לאחר כ10 דקות משחק על רמת פרטים גבוהה ללא פילטרים בעבודה חלקה, המשחק לפתע עוצר, נשמע קול שגיאה, אך אי אפשר לראותה, וחייב להתבצע ריסט.

החלטתי כי עלי להחליף זיכרון. יש להוסיף כי הבעיה מגיעה בד"כ מחוסר זיכרון היות וישנן תקיעות רגעיות שמעידות על חוסר זיכרון. הכרטיס : 6600GT לוח: asus עם (מה לעשות)sis, מעבד אינטל 3.0 וזיכרון ג'נארי ישן:

Field Value

DIMM1 512 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz)

האם כדאי להחליף זיכרון\ להוסיף עוד.

האם הבעיה יכולה לנבוע מסיבות אחרות? תודה :yelclap:

פורסם

בהנחה שאין לך DUAL אז סטיק של 512 זה מעט.אני מניח שהכרטיס ב-AGP..חיברת לו את המתח הנוסף ?

פורסם
  • מחבר

אין לי דואל, כמובן שחיברתי את המתח הנוסף.. ספק ג'נרי.. אבל בתכל"ס הוא סוחב. זה לא קשור בכלל לנושא.

השאלה היא אם אני קונה סטיק נוסף נגיד טווינמוס PC3200 400 ושם אותם בדואל המחשב יפעל עפ"י המהירות של הסטיק האיטי? , ואיך אני אמור לדעת לגבי הגבלות ותאימות לגבי זיכרון עם הלוח אם?

פורסם

הכלל הוא שתמיד זה יפעל לפי האיטי יותר.אבל מכיוון שיש גם הפתעות אני ממליץ לך לקנות את אותו הדבר,אין לזה משמעות גדולה אצלך כי אתה ללא דואל.

וזה שהמחשב יוצא לך מהמשחק כן היה יכול להיות קשור לאם חיברת את המולקס..כי ב-IDLE הכרטיס סוחב,אבל במאמץ הוא היה יוצא.

עריכה:לפי הלוח שלך אז כן יש לך דואל.לכן כן חשוב שיהיה אותו הסטיק בדיוק!

פורסם
  • מחבר

ואם אני שם על דואל עכשיו, יעני שני סטיקים של 512?...

זה המשחק היחידי שיוצא ונתקע, cod2 b&w 2 עבדו שניהם אמנם צולע בגלל הזיכרון המעפן אבל עבדו בלי דברים מוזרים יותר מדי... אמנם עם מעט ארטיפקטים אך למדתי להסתדר בקטעים האלה והשלמתי שאלה הם בעיות טעימות עם הצי'פסט... לדעתי במקרה שחסר מתח המחשב יקרוס\תופיע הודעה על כך. והמשחק יקפוץ החוצה ולא יתקע ככה.

עריכה: אתה מדבר על הלוח asus? כן יש לו ..

פורסם

אז תרגיש הבדל גדול.

ומה ארטיפקטים קשורים לזיכרון RAM? :nixweiss: או שיש לך בעיה ב.מסך או שהוא מתחמם או שאתה על OC..

פורסם
  • מחבר

לא קשורים לזיכרון ראם אבל ישנם בעיות תאימות עם הצי'פסט המעפן של sis שגורמות לארטיפקטים ... תריץ על זה חיפוש... מאיפה אני יכול להשיג זיכרון כזה ישן? אני לא על oc והכרטיס עומד על 70 מעלות במאמץ.. אופייני לכרטיס הזה

פורסם
  • מחבר
:nixweiss:
פורסם
  • מחבר

פורום "תמיכה טכנית" .. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים