עבור לתוכן

מחשב נייד שנהרס

Featured Replies

פורסם

שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד :bash: . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ?

אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!

פורסם

תתקשר לHP ותבדוק אצלם או באתר שלהם

פורסם

לדגמי ה ze אין אחריות בינלאומית (בניגוד לדגמי ה nx), ובכלל במקרה הספיציפי הזה מדובר בנזק פיזי למחשב כתוצאה משימוש לא סביר ולכן האחריות לא מכסה את זה.

אלה החדשות הרעות... החדשות הנוראיות הן שמחלקת התמיכה הטכנית של HP רחוקים מלהיות נותני שירות טובים, וסביר להניח שהם יציעו לך להחליף את לוח האם במחיר מופקע, או אפילו להחליף את המחשב כולו למחשב מחודש במחיר עוד יותר מופקע.

אני מצטער שעלי להיות נושא בשורת איוב, אבל לצערי המחשב הלך לעולמו לבלי שוב

פורסם
  • מחבר

:'(

יש סיכוי שההארד-דיסק שרד? , התוכן שלו חשוב לי בערך כמו המחשב עצמו...

ומילא השירות הגרוע, אבל הם לפחות מקצוענים? (כלומר, שלא ייקרה שהם לא יידעו לתקן משהו בר תיקון)

שאולי עדיף לי למצוא טכנאי מומחה שבטוח יעשה את המקסימום שניתן לעשות...

בכל מקרה, תודה, ואל תצטער... :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לקנות ב100 שקל מנועה, קופסת אלומניום שהופכת הארד דיסק של ניידים לDOK.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות ב100 שקל מנועה, קופסת אלומניום שהופכת הארד דיסק של ניידים לDOK.

לא בטוח שהבנתי מה זה אומר...ואפשר קישור למוצר בבקשה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,

אבל מישהו יכול להגיד לי אם עדיף לי למצוא טכנאי מומחה שבטוח יעשה את המקסימום שניתן לעשות או לסמוך על HP? תודה.

פורסם

לפי מה שכתבת טכנאי לא יוכל לתקן משהו... אלא רק לנסות שזה מה שניראה לי שיקרה... צריך נס בשביל להפעיל דבר כזה

למה שלא תנסה בעצמך? הרי הנייד הרוס גם ככה, תנסה לפתוח אותו בעצמך ותנסות לייבש עם מטלית יבשה ופן של ספרים איזורים נגוים במים ואז לנסות להפעיל אותו שוב...

בהצלחה

פורסם

אולי בכל זאת כדאי לך ללכת לHP, רק תקליט אותם או תחתים אותם על כמה זה עולה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים