פורסם 2006 במרץ 2019 שנים אוקיי אז ככה בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה..בזמן שימוש מינימלי במשב (גלישה באינרטנט, אייסיקיו וכול')אני נתקל ברגעים בטמפרטורת המעבד קופצת פתאום מ39-40 מעלות ל50-53ללא הפעלת משהו אשר אמור להכביד על המחשבאחרי ניקיון אבק יסודי הבעיה ממשיכה להופיעמה עוד זה יכול להיות?נ.ב בדיקת הטמפ' נעשתה ע"י Sensors View
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים תנסה לקרוא את הטמפרטורות עם תוכנה נורמאלית כמו SpeedFan או Everest או Motherboard Monitor 5.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים - יכול להיות שיש בעיה עם החיישניי טמפרטורה.- הטמפרטורה של מה עולה פתאום?- יכול להיות שיש בתוכנה אפשרות לקבוע כל כמה זמן מתעדכנת הטמפרטורה והזמן הזה גדול. בגלל זה יש קפיצה ולא עלייה רציפה.
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים מחבר הקפיצה בטמפ המעבדאין בעיה בחיישני הטמפ' כאילו לא אמורה להיותאני חושב שזה משהו שמאמץ את המחשב.. אבל אני לא יודע מה..
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים תנסה לאמץ את המעבד עם תוכנה אחרת ולראות אם הטמפרטורה עולה. לדעתי הטמפרטורה של המעבד לא משץנה כל כך מהר כמו שתיארת. אני חושב שזה עניין אחר. אולי באמת כדאי שתנסה להשתמש בתוכנה אחרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.