פורסם 2006 במרץ 1919 שנים הפקודה הזאת שמבטלת את הthrotleting (לא סגור על איך רושמים את זה ) בגלל שאני מאמץ במשחק רק את אחת מהליבות והOS יכולה לחשוב שהמעבד מנצל רק 50% מכוח העיבוד שלו (רק ליבה אחת עובדת על המשחק) ולא יכול לנצל עוד ואז המערכת תחשוב שהמעבד בthrotleting והיא תאיט אותו בהתאם ועוד שאלה של נוב - איפה הקובץ של הBOOT.INI תודה לכולם
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים הקובץ Boot.ini יושב בכונן C.הוא קובץ מערכת מוסתר אז אתה צתטרך לסמן באפשריות תיקייה שיוצגו קבצי מערכת...
פורסם 2006 במרץ 2019 שנים מחבר תודה אבל מה הפקודה שצריך להוסיף עריכה : אמרתי לו באפשרויות תיקיה להציג את כל הקבצים והוא עדיין לא מציג לי את הBOOT.INI תחת C
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אתה יכול להגיע אליו גם דרך CONTROL PANEL > SYSTEM > ADVANCED > STARTUP AND RECOVERY > SETTINGS > EDIT.אני למען האמת לא בטוח על איזה פונקציה אתה מדבר, אבל אני גם די בטוח שזה משהו שמתאים יותר לSYSTEM.INI
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר מצטער על ההקפצה מעמוד 3 פשוט לא הייתי כאן כמה ימים (טיול ) עמרי הBOOT.INI שלי נראה כך [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptInאני צריך שהוא יראה ככה ? [boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn/usepmtimerתודה.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים העיקר שנהנית.כןבעקרון, אם אתה מתקין את הדרייבר מהאתר של AMD (זה של ה C&Q)הוא יוסיף לך את זה בצורה אוטומטית.אבל גם בצורה ידנית זה מצויין.
פורסם 2006 במרץ 2619 שנים מחבר העיקר שנהנית.כןבעקרון, אם אתה מתקין את הדרייבר מהאתר של AMD (זה של ה C&Q)הוא יוסיף לך את זה בצורה אוטומטית.אבל גם בצורה ידנית זה מצויין.העניין הוא שלחבר שלי יש 920 ולא מצאתי באתר של אינטל שום דריבר לDC תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.