עבור לתוכן

בעיה בהרצת תיקון רגיסטרי

Featured Replies

פורסם

היי,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את תוכנת ניקוי רגיסטרי אחרי חצי דקה של הפעלה המחשב נתקע או בsafe mode הוא נסגר לגמרי,

מדוע?

תודה.

פורסם

יש מיליון תוכנות ש"מנקות" ו"עושות סדר" במחשב... מה לעשות, הן גם יכולות להרוס :nixweiss:.

אתה שצריך להשתמש בהן בחוכמה.

יש לי נסיון של שנים וניסיתי המון תוכנות כאלה, באיחוי הדיסק, למשל, אני סומך רק על זה שבא עם הווינדוס.

פורסם
  • מחבר

היי,

מה זאת אומרת להרוס? המחשב פועל בסדר,רק כשאני מריץ תוכנה לניקוי רגיסטרי הוא נתקע,יש לך מושג למה?

פורסם

היי,

מה זאת אומרת להרוס? המחשב פועל בסדר,רק כשאני מריץ תוכנה לניקוי רגיסטרי הוא נתקע,יש לך מושג למה?

הוא נתקע אחרי הניקוי או בזמן הניקוי?

אם זה אחרי, אז התוכנה באמת דופקת משהו ברג'יסטרי. אם זה בזמן הניקוי אז גם יכול להיות ;D, או שהתוכנה גורמת לשגיאה כלשהיא תוך כדי הרצה.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע איזו בעיה יכולה להגרם אם תוך כדי הרצת התוכנית פשוט המחשב נתקע טוטאלית וניסיתי כמה תוכניות לניקוי ותמיד אותו הדבר.

פורסם

:nixweiss:.יש לי נסיון של שנים וניסיתי המון תוכנות כאלה, באיחוי הדיסק, למשל, אני סומך רק על זה שבא עם הווינדוס.

:lol: אני פשוט חייב להגיב על זה, זאת הבדיחה של השנה!

POD על מה אתה מדבר על אזה ניסיון על זה שאתה סומך על האיחוי דיסק "המזורגג" אם אפשר?~ שבא אם הווינדוס.

רואים שאין לך ניסיון שמע חבובי בקשר לאיחוי דיסק כל בעל ניסיון שחובב תוכנות יגיד לך שדיסקיפר(Diskeeper) היא התוכנה מיספר 1! לאיחוי דיסק! ואין מה להיתווכח בכלל. מה בכלל העלתה פה תזה של הווינדוס?~ שמע גבר איך שאומרים כל חברה וההיתמחות שלה מבין כיאלו כל חברה יש לה תצד החזק שלה והאמת בהקשר לאיחוי דיסק מיקרוסופט לא משהו בזה . :nixweiss:

ו-Diskeeper אין לי הרבה מה להוסיף כל אחד שמבין בתוכנות יגיד לך שדיסקיפר היא נמבר 1 באיחוי דיסק. ;)

וזה שפתח תת'רד קח כמה טיפים קודם כל אל תיתפשר על איכות לך על התוכנות הכי טובות שנימצאות כיום ברשת!!!

דבר שני לא ניראלי הבעיה היא ברג'יסטרי לדעתי תיבדוק קודם כל אם יש לך וירוסים סוסים טרויאנים וכדומה..

דבר שלישי קח תוכנת ניקוי שלא תיתבלבל אל תישתמש בשל הווינדוס. :lol: בקיצור שמע התוכנה האחרונה שהתקנתי ושאני מישתמש בה לא מיזמן היא CCleaner היא ממש פשוטה קלה ידידותית ועושה תעבודה למרות שאני חולק על דעתי אם יש יותר טובות ומועילות יותר תיכתבו/תמליצו.

עכשיו אחרי כל ההסרות והניקויים הגענו לתוכנת רג'יסטרי לך על Registry Mechanic היא נחשבת הכי טובה בתחום שלה!

אחרי זה תעשה איחוי דיסק אבל שמע ליפני זה תיבדוק טוב אולי תצריך להסיר משהו תיבדוק טוב תמחשב תאחה תרג'יסטרי יש עוד דברים ליפני, אתה כבר תבין בעצמך. רק אתה יכול להרגיש תמחשב שלך בקיצור תישתמש בDiskeeper 10 החדשה לאיחוי דיסק וזהו המחשב שלך יעבוד טוב יותר.

מקווה שעזרתי לך. :hi:

ולך על התוכנות הכי טובות זה לא בעיה לדעת מי הכי טוב יש מלא ביקורות השוואות וכאלה תעשה חיפוש בגוגל זה לא יזיק. זה רק יוסיף לך עוד ועוד ידע.

ובקשר לתוכנות שכתבתי לך ממש קל להשיג אותם ואתה יודע למה אני מיתכוון.

פורסם
  • מחבר

היי,

יש לי את diskeeper 10 עשיתי איחוי ובן הורדתי תוכנה בשם fix it 4 ועשתה לי תיקונים בוינדוס-הרישומים של ההרד דיסק לא היו חוקיים,בקיצור לאחר מכן הכל עובד בהרצת תיקון רגיסטרי בתוכנה זו וכן אח"כ ב registry mechanic.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים