פורסם 2001 באוקטובר 1224 שנים [poll] [opt] תמיד [/opt] [opt] לפעמים [/opt] [opt] אף-פעם [/opt] [/poll] בשביל מה כבר צריך את זה? מימה שאני יודע אף פעם לא נכנסו לי למחשב, ומי שיכנס יחטוף
פורסם 2001 באוקטובר 1224 שנים עזוב אותךמי צריך את הקקה הזה??כול האקר מיקצועי יעבור לך אותו בקלי קלותוזה גם מעצבן, מאיט את הקצב גלישה, וזולל משאבי מערכת ;D
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים " מימה שאני יודע אף פעם לא נכנסו לי למחשב, ומי שיכנס יחטוף .."ברררר...מאז שכתבת את זה אני לא נרדם.... ;D
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים למה תוכנה ...יש דברים יותר טובים אני מזמין אותכם לפרוץ לי למחשב..הראשון שיצליח מקבל הרדיסק ישן מאוד (או 2,3,4) ולא עובד של 80 מגה ..(בערך..) ;Dיאלה ..תגידו מה אתם צרכים ..
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים בולשיט,FIREWALL זה לפרנואידם!חוצמזה מי שיפרוץ לי למחשב מה כבר ימצא שם???(רמז: זה לא הסינים שגנבו את תוכניות האטום מהאמריקאים)
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים נכון אבל אם הוא לא על המחשב שלי והוא לא מאיט לי את האינטרנט ואני לא משלם על האינטרנט אז מה הוא מפריע לי..(לא שאני יכול לבטל אותו...)אבל יאלה....מי פורץ לי למחשב ???
פורסם 2001 באוקטובר 1524 שנים מה אין לאף אחד קבצים חשובים על המחשב ? ? ???הרי כל פעם שאני נכנס לרשת יש כמה פלצנים שמריצים Scanners ומנסים להיכנס למחשב....אני לא יודע, אני משתמש בשלוש תוכנות שונות על מנת להגן על המחשבים שלי....ורוב משתמשי הפורום פה בכללמחוברים ב ADSL לא? שזה חשוף לפריצות וחדירות בתדירות גבוהה יותר....(אני מחובר ב Dialup)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.