פורסם 2006 במרץ 1519 שנים המחשב שלי לא עולה הוא רושם את ההודעה הזאתboot failurereboot and select proper boot deviceor insertboot mediaselected boot devicepress any key when readyמה הבעייה?הלך ההארדיסק???? :\תודה רבה !!!!
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים תנסה לאפס את הביוס..(או לטעון הגדרות DEFAULT)...תבדוק שהHD מחובר טוב..(נתונים/חשמל)...
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים פשוט תוציא תסוללה שעל הלוח לכמה דקות...(כמובן שהמחשב יהיה מנותק מהחשמל)...בדקת תגמפרים של הHD..
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר לוח אםga-7vtxe+/7vtxh+via kt266a agpsetההארדיסקmaxtor 40 gbata/133 hdd3.5 series
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר אוקיי תודה הוצאתי את הבטרייה לכמה זמןזה כבר לא רושם את ההודעה אבל עכשיו יש שתי בעיות..פירמטתי את כונן סי וזה נראה כאילו המחשב לא מוצא את כונן די... איך אני יכול לבדוק אם הוא מזהה אותם?כשאני מעלה מהדוס את ההתקנה של הוינדוס -אחרי שזה מסיים את התהליך הראשון(שבו הוא מעביר קבצים שימושיים להתקנה) הוא מאתחל את המחשב ואז זה לא ממשיך בהתקנה, זה נותן לי הודעה לבחור באיזה וינדוס מתוך רשימה אני רוצה (לא יודע למה זה נשאר אם פירמטתי) כאשר אני בוחר שם כלשהו זה נותן הודעה שיש בעיה.בבקשה תעזרו לי תודה !!!!!!!!
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר זאת ההודעה שהוא רושם אחרי שאני בוחר שם:windows could not start because oa a cimputer disk hardware configuration problemcould not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware.....אני לא מבין למה זה לא ממשיך לי בהתקנת הוינדוס?ואיך נשמרו השמות אם פירמטתי את המחשב..?תודה מראש
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים בבקשה אם מישהו יכול לעזור זה דחוף......... תודה רבה, שבת שלום. אתה שפוי? יש מיליןו ואחת סיבות מה קורה כשאתה מנסה להעלות את הוינדוס הודעות שגיאה? מה יש? פרט נמק והסבר
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר רשמתי:זאת ההודעה שהוא רושם אחרי שאני בוחר שם:windows could not start because oa a cimputer disk hardware configuration problemcould not read from the selected boot disk. check boot path and disk hardware.....אני לא מבין למה זה לא ממשיך לי בהתקנת הוינדוס?ואיך נשמרו השמות אם פירמטתי את המחשב..?תודה מראשאחי תקרא את כל האשכול ותראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.