עבור לתוכן

עזרה והדרכה בהעברת רכיבים

Featured Replies

פורסם

היי, ברשותי 2 מחשבים, אחד פנטיום 4 2.4GHz עם לוח אם של אינטל, כרטיס מסך רדאון 9550, זיכרון 512 MB...

מחשב שני: לוח אם של ABIT, מעבד AMD 3000+, כרטיס מסך GEFORCE 6600 זיכרון כנ"ל...

אני כעיקרון עובד על המחשב הראשון שציינתי, מאחר והמחשב השני כמעט שלא בשימוש אני מעוניין להעביר ממנו חלקים למחשב שלי, כגון: מעבד, לוח אם, זכרון (הזכרון שלו יותר מהיר)...

העניין הוא שאני מעוניין להישאר עם הדיסק הקשיח שלי, שהוא IDE, זאת אומרת לקחת את הלוח ואת כל הרכיבים מהמחשב השני ולחבר ללוח אם שם דיסק IDE.

וכדי שהמחשב השני גם יעבוד, אני אחבר את הדיסק הנוכחי שלו (HITACHI DESKSTAR) ללוח אם של אינטל, העניין הוא שהלוח אינטל הוא דיי מיושן ואינו תומך ב-SATA, לכן חשבתי אולי לקנות כרטיס PCI SATA... (שמעתי שיש כזה...) והשאלה היא: איך היציבות של הכרטיס הזה, האם היציבות זהה ליציאה זהה בלוח אם שתומך ב-SATA? אם כן, איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

ואולי יש לכם הצעות אחרות לכל הקומבינציה הזאת?

האם צפויות בעיות בהעברה? (כגון נפילת דיסק קשיח...) כי המידע עליו מאד חשוב לי!

האם כאשר אני אחבר לוח אם חדש ובעצם כמעט יחליף את כל הרכיבים של מחשב 1 במחשב 2 , האם המערכת הנוכחית שלי תזהה את כל הרכיבים ללא בעיות ?

תודה רבה! :)

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ניראה לי שלא הבנתם. :nixweiss:

אני אנסח זאת שוב:

ברשותי 2 מחשבים, אחד חזק, אחד פחות חזק. אני מעוניין להעביר את הארד דיסק הנוכחי שלי למחשב החזק... ולהישאר עם כל המידע שיש לי והמערכת הנוכחית שלי, השאלה היא האם המערכת (windows) יזהה את כל הרכיבים החדשים שחיברתי לו ללא בעיות והאם צפיות להיות בעיות מסויימות?

לגבי המחשב החלש, אליו אני מתכוון לחבר את הארד דיסק של המחשב החזק, שהוא SATA2, לצערי הלוח לא תומך בחיבור הזה ולכן אני מעוניין בכרטיס RAID שיעשה את כל העבודה הזאת. PORT אחד מספיק לי... השאלה היא האם היציבות זהה ליציאה רגילה על הלוח ללא הכרטיס? והאם צפויות בעיות גם כאן?

בבקשה תעזרו לי, זה דחוף!! :'(

פורסם

אי אפשר לחבר דיסק קשיח לא מפורמט למחשב אחר, הוא לא יעבוד.

צריך להפעיל אותו עם עוד כונן או לפרמט.

פורסם

מכול מה שהסברת פה (פותח התרד) כמה הבהרות..

1.אתה לא יכול להעביר HD עם מערכת הפעלה שהותקנה עליו במערכת שבבים אחת..למערכת אחרת..(זאת אומרת שבשביל להחליף לוח אתה חייב לפרמט)..

2.הכרטיסי PCI/SATA יציבים מספיק (איפשהו גם יותר מהאלה שעל הלוח)..

פורסם
  • מחבר

אני מבין, אז כבר לא כדאי לי להחליף. אם אני מפרמט אז עדיף לי כבר לקחת את הדיסק SATA2 אליי ובכלל רק להחליף את המחשבים בלי הרכיבים ...

פשוט יש לי מידע חשוב על הדיסק, וכל מיני תוכנות שאין לי ראש להתקין אותן מהתחלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים