פורסם 2006 במרץ 1519 שנים נראה לי שלא הבנתם אותו בגלל שהוא הגיב פעם אחת...:אני הייתי אצלו בבית וראיתי את הקירטועים אבל מה שמוזר זה ששלבים מסוימים מקרטעים ואז שעושים אותם עוד הפעם אין קירוטע!!!נ.בהזיכרונות שלו לא בואל צאנל בגלל שזיכרון אחד הוא זיכרון צד אחד והשני משני הצדדיםזה כבר נשמע יותר כמו באגים...
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים זה קשור לזיכרוןבמנוע מסוג דום3 הטקסטורות וכל המידע נכנס לזיכרון וזה מה שגורם לתקיעותרק לאחר שכבר עוברים על אותו קטע אין תקיעות כי הטקסטורות כבר בזיכרון.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים זה קשור לזיכרוןבמנוע מסוג דום3 הטקסטורות וכל המידע נכנס לזיכרון וזה מה שגורם לתקיעותרק לאחר שכבר עוברים על אותו קטע אין תקיעות כי הטקסטורות כבר בזיכרון.נכון! שכחתי שמדובר בQ4.כנראה הבעיה שלך היא שאחד מהם הוא Single Side והשני הוא Double Side.תנסה להוריד אחד מהם ותגיד אם יש קירטועים.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים הוא אומר לך שהבעיה היא בגלל זה שתי זכרונות שלא תואמים בצורה כזו על לוח אם של דואל תריץ בדיקה זיכרון עם MEMTEST תראה שאין לך שגיאות זה אחד דבר שני יכול להיות שאין לך הרבה זיכרון אז הוא מתמלא בהתחלה ואז נכנס לוירטואלי ובאותו רגע שנכנס לוירטואלי המחשב כזה נתקע לכמה רגעים ואחרי זה שאתה נכנס שוב לשלב כמו שאמרו זה כבר בזיכרון ולא מתמלא שוב כי כבר התפנה מה שצריך לוירטואלי אז אין לך תקיעות !!! למשחק כמו קוויק 4 זקוקים למינימום 1 GB זיכרון לשחק על הגדרות נורמליות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.