פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר על איזה הגדרות אתה..??כמה זיכרון יש לך..??תנסה להוריד פילטרים..וכו..יש לי 1G זיכרון אבל לא בדואל צ'נל של קינגסטון (לא משהו)אני על הגדרות ULTRA HIGH ועם 4X פילטרים.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים לא, זה לא הזיכרונות...תנסה להוריד רק את הפילטר AntiAliasing לרמה X2... תראה שינוי!אהה ואיזה רזולוציה?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים איזה כרטיס מסך יש לך?אם אין לך 512 מגה בכרטיס מסך תירד חזרה לhigh ומהרמה קרה אנשים ניהיים גיבורים פההוא מקרטע לך בגלל שהמשחק הזה עם מנוע כבד והפעולות של הultra high צריכות 512 מגהואם נגיד יש לך 256 בכרטיס מסך אז הוא הולך לקחת מהזיכרון של המחשב ואז למשחק חסר זיכרוןזה למה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים במצב ultra high אין comperssion לlight maps או איך שלא קוראים לזהוגם לא לטקסטורות וכל הדבריםהכל פשוט טבעיוזה גורם לצריכה לעלות ל512מגה של זיכרון גרפיתבדקו בעצמכם
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים חח...באמת נסחפת קצת....הוא לא חפר קצת, הוא מפר הרבה.במצב ultra high אין comperssion לlight maps או איך שלא קוראים לזהוגם לא לטקסטורות וכל הדבריםהכל פשוט טבעיוזה גורם לצריכה לעלות ל512מגה של זיכרון גרפיתבדקו בעצמכםאתה טועה, רק לכרטיסים שיש להם אופציה של TC או HP הולכים לזיכרון הפנימי של המחשב.פותח הדיון לעשה טובה תרד טיפה בהגדרות, אתה קצת מגזים.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים לא צריך לקנות זיכרונות חדשיםמה שאני מנסה להגיד זה ש:פותח הדיון תוריד ההגדרות חזרה לhigh!
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים יש לי כרטיס מסך7800GT ובמשחק QUAKE4 יש קירטועים. האם זה קשור לזכרונות??? תבדוק דרייברים של ציפ על הלוח אם תן להם עדכון נתקלתי במחשבים עם ציפ של VIA למשל שבמשחק כמו FIFA 06 עם כרטיס 6800XT למשל היו עצירות כאלה התקנתי דרייברים של ציפ VIA (מה שהיה לפני היו של XP) והכל הסתדר ברוך ה' ... כמובן שיש עוד סיבות אבל שווה לך לבדוק את זו אני חושב
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים נו אתה רואה? אם זה 7800GT יש לו רק 256 מגהאין לו 512איך אתה רוצה uncompressed וכל השיט הזה ב100 אחוז בלי מספיק זיכרון על הכרטיס? זה שמוכרים אותם היום זה לא הגזמהוכן יש משחקים שמשתמשים וקוויק 4 זאת דוגמא
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים נראה לי שלא הבנתם אותו בגלל שהוא הגיב פעם אחת...:אני הייתי אצלו בבית וראיתי את הקירטועים אבל מה שמוזר זה ששלבים מסוימים מקרטעים ואז שעושים אותם עוד הפעם אין קירוטע!!!נ.בהזיכרונות שלו לא בואל צאנל בגלל שזיכרון אחד הוא זיכרון צד אחד והשני משני הצדדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.