פורסם 2006 במרץ 1419 שנים טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רביםלשקם את המחשב אך ללא הצלחה!יש לי פנטיום 4 3ג 512לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון!העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!!כל המאווררים דולקים,כולל של המעבדכל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה!הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדשאך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסךשגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה!וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אה סליחה , כנראה משהו השתבש בשידור התמונה הטלפתי שאני מקבל פה של אותך יושב וכותב את ההודעה, לא זיהיתי את המסך בתמונה פשוט :
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יכול להיות שמשהו השתבש בהגדרות בביוס , תנסה אולי לאפס אותו ע"י הוצאת הסוללה לכמה דקות (אחרי שאתה מנתק את הספק מהחשמל כמובן)
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר איך אני יכול דעת אם אני מקבל POST אם אין לי תמונה?והלוח אם חדש היום הבאתי אותו אולי הבעיה היא בכלל לא בלוח אם!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים איך אני יכול דעת אם אני מקבל POST אם אין לי תמונה?והלוח אם חדש היום הבאתי אותו אולי הבעיה היא בכלל לא בלוח אם!נסה להחליף ספק.נסה גם להחליף HDD וכוננים, תבדוק שכולם מג'ומפרים כראוי, זה מה שאני חושב עליו כרגע.ואם לא אז לך למעבדה.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר העניין הוא שאני לא מוכן לוותר!!בעניין הארדיסקים אין שום קשר כי אמור להעלות מסך פוסטספק כח עובד תקין ומפעיל הכל כולל הארדיסקים מאוורר מעבד וכו
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים תבדוק את הספק עוד פעם, זו נראית לי האופציה היחידה, אחרת אין לי שום רעיון...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים יש מצב שהספק "תקין"מספק חשמל לכל חלקי המחשבועידיין דפוק?יכול להיות שיש בעיה באחד החיבורים ללוח או משהו שמצד אחד מפעיל הכל מצד שני הלוח לא נדלק.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר ניסיתי גם וגם!גם לחבר ללוח שאין כרטיס מחוברוגם עם כרטיס AGPיכול להיות שיש בעיה באחד החיבורים ללוח או משהו שמצד אחד מפעיל הכל מצד שני הלוח לא נדלק.איך באמת אני בודק שהלוח נדלק?!?!והאם מקלדת פעילה הינה סימן לעניין שמגיע חשמל ללוח?כי כאשר אני לוחץ F LOCK אני רואה את הנורה נדלקת במקלדת האלחוטית!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.