עבור לתוכן

Xfx6800NU מקולקל aftifacts אחרי 20 שניות

Featured Replies

פורסם

יש לי של XFX6800 NU על AGP ושיחקתי איתו קצת יותר מידי עכשיו הוא עושה artifacts מטורפים אחרי כ20 שניות עבודה ב 3D (יותר מהר מתי שההגדרות דורשות יותר מיץ מהכרטיס). אחרי שהוא משתגע בתלת מימד (אני בודק בעזרת aquamarks) וכשאני יוצא מהתוכנה (אם הוא לא תוקע את המחשב) הוא נכנס למצב שהוא מכבה את המסך כל כ5 שניות עד שאני עושה איתחול מחדש למחשב. אפשר למנוע את מחזור כיבויי המסך על ידי זה שיוצאים מהתוכנה כשהartifacts הם קטנים ולא ברמה שכל התמונה מבולגנת. לפעמים בזמן שהתמונה מבולגנת הוא חוזר לעצמו ומראה אחת בסדר ואז עוד הפעם בלגאן

קניתי אותו לפני כחצי שנה או יותר . המשחקים שלי כללו פתיחת pixel pipelines והוא עדיין עבד בלי בעיות נראות לעין. הפריע לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך עלתה לכ80 מעלות או יותר והמעבד גם לא עזר כי זה prescot 3ghz אז החלטתי לעשות מעשה להתקין bigwater (עם נוזל קירור שלהם) ולהחליף case . שמתי על הכרטיס waterblock והכרטיס התחיל לעשות בעיות כמו היום ( המעבד עובד מעולה לא מגיע ל55 מעלות ). החזרתי את המאוורר הישן ועדיין בעיות אפילו התקנתי עליו silencer בגלל שהמאוורר הישן לא ממש יושב טוב . עם הsilencer הכרטיס בכלל לא מתחמם אבל הוא עדיין עושה בעיות.

אני בינתיים חושד בספק שהוא 400 וואט גנרי ויש עליו עוד שני הארד דיסקים ושני DVD אחד מהם צורב . הלוח אם הוא גם לא משהו ECS 848P-A ( אם אני זוכר את הדגם נכון ) .

ניסיתי להחליף דרייברים לעדכן bios (( award שום דבר לא עוזר. אין לי מושג מה לעשות איתו כמה אפשרויות עלו:

1. לקנות ספק טוב ולבדוק אותו שאומר להשקיע עוד כסף במחשב ישן שאני מילא רוצה להחליף (לאשתי בינתיים יש זכות ווטו בנושא המחשב החדש). אבל עדיין ספק טוב הוא צעד ראשון בדרך למחשב חדש (אני בסוף אקנה מחשב חדש במסווה של תיקון הישן)

2. למכור אותו כמקולקל בגרושים כדי שאשתי תפסיק לצחוק עלי( על זה שקניתי כרטיס ביותר מדי כסף וקלקלתי אותו) ולא תעשה לי בעיות אם אני אקנה חדש. אין לי גם מושג איזה לקנות אבל זה לפורום אחר( בטוח שלא XFX והסיכוי שיהיה NVIDIA קלוש)

3. לזרוק אותו לפח.

אם יש לכם עוד רעיונות או הצעות בבקשה תכתבו תגובה

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים