פורסם 2006 במרץ 1119 שנים יש לי את ה BIOS הבא,והטפ לדעתי מזייפת כבר הרבה זמן ומתחיל להימאס לי מזה..SiSoftware SandraGeneral InformationManufacturer : Award Software International, Inc.Version : F5Date of Manufacture : Friday, October 01, 2004Plug & Play Version : 1.00SMBIOS/DMI Version : 2.30(EE)PROM Size : 256kBGeneral CapabilitiesCan be Updated/Flashed : YesCan be Shadowed : YesIs Socketed : YesSupports Plug & Play : YesSupports ESCD : NoSupports Enhanced Disk Drive : YesNEC PC-98 Spec Compatible : NoPower Management FeaturesSupports APM : YesSupports ACPI : YesSupports Smart Battery : NoBoot FeaturesSupports Selective Booting : YesSupports CD/DVD Boot : YesSupports PCMCIA/CardBus Boot : NoSupports LS-120 Boot : YesSupports ZIP Boot : YesSupports i2o Boot : NoSupports FireWire/1394 Boot : NoSupports BIOS Boot Block : YesSupports Interactive Network Boot : Noאיפה אני יכול למצוא לו עדכון ביוס?? תודה!
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים כמו שאמרו כאן ! וכמו שאני אומר לך עכשיו ! תקרא טוב טוב לפני שאתה מעדכן את הביוס זה דיי מבאס להיתקע עם לוח טוב שלא יכול לעלות רק בגלל ששמת לו ביוס לא נכון !!ואחרי זה צריך לעשות הוט פלאש שזה להוציא את הג'וק של הביוס באמצע שהמחשב דולק ולצרוב שזה לא ממש סיפור אבל צריך קצת אומץ.בקיצור תבדוק 7 פעמים שזה הביוס שלך ,ותקרא קצת על איך מעדכנים ביוס ואיך הכי טוב ...את הביוס כמו שאמרו לך כאן למעלה משיגים מהאתר של יצרנית הלוח שלך ... כמו כן שים לב שזה אכן הלוח והגרסא הנכונה של הלוח ! ז"א יכול להיות מצב שיש לוח שנקרא ABCD-8K v1.0ויש לוח שיקרא אותו דברABCD-8K v2.0 אבל אם תצרוב ביוס של האחד על השני אתה תדפוק את הלוח ...בהצלחה ... מקווה שלא הפחדתי אותך יותר מידי זה לא תהליך מסובך אבל עדיף לעשות את זה פעם ראשונה בעזרת אנשים שמבינים בצורה מבוקרת !...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.