עבור לתוכן

שאלה לגבי ה Virtual Memory

Featured Replies

פורסם

מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר??

אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב?

יש לי הרבה זכרון RAM.

כ 1.5GB RAM (3X512)

6bd7e8c1fa.jpg

פורסם

לי יש 1G וביטלתי בכלל את ה-VM ללא בעיות מיוחדות.

(שים לב שאם אתה משתמש בתוכנות גרפיות כבדות כדוגמת פוטושופ וגו' לא הייתי ממליץ לבטל את ה-VM)

פורסם

מומלץ ביותר שקובץ ה VM לא יהיה על אותו כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כך מתאפשרת קריאה מהירה יותר של ה VM.

במילים אחרות: אם יש לך יותר מכונן פיזי אחד (לא לוגי, לוגי - כונן אחד שמחולק למספר partitions) אני מניח שחלונות מותקנת על C אז שים את ה VM על הכונן הפיזי האחר.

מלבד זה אין שום בעיה שתשאיר אותו על הגודל שחלונות ממליצה עליה. יש לך 1.5GB, אין לך מה לדאוג.

פורסם

ההמלצה היא גודל של פי 1.5 מהזיכרון הפיסי..

ושהערך ההתחלתי והסופי יהיו אותו גודל..

וכמובן שאתה יכול להשאיר את זה איך שזה אצלך עכשיו..

פורסם
  • מחבר

פשוט שהוא בוחר לבד זה מגיע ל 3 גיגה ויותר של זכרון וזה נראה לי מיותר בעוד ישלי זכרון שעובד מהר יותר וההארדיסק איטי, גם אין לי בעיה של מקום אז אני אנסה באמת לשלוח אותו לכונן השני.

אבל אם אני רוצה לבחור באפשרות של ההגבלה, מה צריך לרשום במינימום ובמקסימום? מה מומלץ?

פורסם

אמרתי לך פי 1.5 מהזיכרון הפיסי שיש לך..

פורסם
ההמלצה היא גודל של פי 1.5 מהזיכרון הפיסי..

ושהערך ההתחלתי והסופי יהיו אותו גודל..

וכמובן שאתה יכול להשאיר את זה איך שזה אצלך עכשיו..

ההממלצה של microsoft בנושא היא שגודל של ה- Virtual Memorey יהיה גדול פי 1.5 עד 2.5 מגודל ה RAM. בנוסף הם ממליצים שהערך ההתחלתי והסופי של ה-Virtual Memorey יהיו אותו גודל.

תשים את ה Virtual Memorey בכונן שונה מהכונן שמותקנת לך עליו מערכת ההפעלה.

בכונן של מערכת ההפעלה תשים קובץ Virtual Memorey בנפח של 50 MB.

פורסם

ההממלצה של microsoft בנושא היא שגודל של ה- Virtual Memorey יהיה גדול פי 1.5 עד 2.5 מגודל ה RAM. בנוסף הם ממליצים שהערך ההתחלתי והסופי של ה-Virtual Memorey יהיו אותו גודל.

תשים את ה Virtual Memorey בכונן שונה מהכונן שמותקנת לך עליו מערכת ההפעלה.

בכונן של מערכת ההפעלה תשים קובץ Virtual Memorey בנפח של 50 MB.

אפשר לדעת למה אתה חושב שזה נחוץ? איפה קראת? אפשר לינק?

פורסם

בכל מדריך למבחן הסמכה של microsoft לבחני MCP של Windows XP ו Windows 2000 זה כתוב.

אני בטוח שאם תכנס לאתר של Microsoft ותרשום בשדה חיפוש Virtual Memory תתיקל במאמר שמסביר את זה

The recommended minimum size is equivalent to 1.5 times the RAM on your computer, and 3 times that figure for the maximum size. For example, if you have 256 MB of RAM, the minimum size is 384 MB, and the maximum size is 1152 MB.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;308417

הסיבה שה-minimum size וה- maximum size צריכים להיות זהים היא כדי לא ליצור פגמנטציה על הדיסק הקשיח.

אם יש לך שני HD שונים מחוברים לאותו מחשב (לא שני כוננים, שני HD) אז תשים את ה virtual Memory שלך על ה HD שלא יושבת עליו מערכת ההפעלה:

Do not put multiple paging files on different partitions on the same physical disk drive

אם אתה בוחר לעשות כך שים לך בנוסף עוד Virtual Memory של 50 MB על הכונן ששם מותקנת מערכת ההפעלה ושם נמצאים כל קבצי המערכת כדי שיהיה לך איזשהו Virtual Memory אם ה HD השני יקרוס.

פורסם

לא דיברתי על זה אלא על המשפט האחרון שלך שאומר "בכונן של מערכת ההפעלה תשים קובץ Virtual Memorey בנפח של 50 MB."

פורסם

מערכת ההפעלה צריכה זיכרון וירטואלי כדי לעבוד.

אם הוא ישים את כל ה Paging File שלו על HD אחר ו/או על מחיצה אחרת ואותו HD/מחיצה יקרסו לא יהיה לו זיכרון וירטואלי בכלל.

לכן כדי למנוע את כל התסבוכות שעלולות לצוץ במקרה הזה המלצתי לו לשים קובץ Paging File נוסף (קטן מאוד) על המחיצה שבה יושבת מערכת ההפעלה, לרוב זו תהיה מחיצה C.

כתבה מצויינת על זיכרון וירטואלי:

http://www.petri.co.il/pagefile_optimization.htm

פורסם

התשובה פשוטה:

אתה צריך 512MB זיכרון וירטואלי. כעיקרון, אתה צריך סה"כ וירטואלי וזיכרון ראם ביחד 2G. אם נניח יש לך זיכרון ראם 512MB אתה תשים בוירטואלי 1.5G וכן הלאה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים