עבור לתוכן

המחשב לא מזהה USB ][ מה עושים ? :(

Featured Replies

פורסם

אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!!

וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה :(

מישהו יודע מה אפשר לעשות ??

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

איזה לוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

SiS-645(SA7 V1.0)

Mainboard : http:\\www.abit.com.tw SiS-645(SA7 V1.0)

פורסם

זה קשור יותר לתמיכה טכנית..חכה שאחד המנהלים יעביר..

פורסם
  • מחבר

התקנתי דרייברים לציפסט וגם עוד כל מיני כאלה של הלוח אם וזה לא עוזר :( וגם עשיתי עוד פעם פירמוט והתקנתי שוב הכל וזה לא עוזר

פורסם

התקנת SP1 או SP2?

פורסם

רגע אחד , יכול להיות שיש פה איזשהי אי הבנה :

כשאתה אומר לא מזהה האם כשאתה מכניס התקן USB ה- windows אומר שהוא זיהה חומרה חדשה ובסוף אומר שלא יכול להתקין אותה

או

כשאתה מכניס התקן USB שום דבר על המסך לא קורה

אם האפשרות השניה אז בהחלט יכול להיות שהבעיה בכלל שהכבלים בתוך המארז לא מחוברים אל מחברי ה- USB שלהם שעל הלוח

דבר נוסף יש בד"כ בין 8 ל- 12 יציאות USB, האם ניסית את כולם

פורסם

יש לך עוד אפשרות שיתכן שהם לא מעודכנים בביוס :bash:

פורסם
  • מחבר

רגע אחד , יכול להיות שיש פה איזשהי אי הבנה :

כשאתה אומר לא מזהה האם כשאתה מכניס התקן USB ה- windows אומר שהוא זיהה חומרה חדשה ובסוף אומר שלא יכול להתקין אותה

או

כשאתה מכניס התקן USB שום דבר על המסך לא קורה

אם האפשרות השניה אז בהחלט יכול להיות שהבעיה בכלל שהכבלים בתוך המארז לא מחוברים אל מחברי ה- USB שלהם שעל הלוח

דבר נוסף יש בד"כ בין 8 ל- 12 יציאות USB, האם ניסית את כולם

האפשרות השנייה...ניסיתי איזה 4 דברים עם USB וכלום לא קורה על המסך.....

ולי יש רק 2 יציאות של USB !! דיברתי עם טכנאי הוא אמר שזה בהגדרות של ה BIOS ...

פורסם

האפשרות השנייה...ניסיתי איזה 4 דברים עם USB וכלום לא קורה על המסך.....

ולי יש רק 2 יציאות של USB !! דיברתי עם טכנאי הוא אמר שזה בהגדרות של ה BIOS ...

אז יכול שבאמת מדובר בחיבור רופף, אם זה USB onboard זה המחברים שצריך לוודא שהם מחוברים היטב, אם זה כרטיס PCI אז להוציא ולהכניס שוב

לגבי ה- BIOS שווה לבדוק אם ה- USB לא בטעות חסום , אם יש בכלל אופציה כזאת ב- BIOS משמע שיש לך USB onboard

תבדוק גם אם ב-מנהל ההתקנים של windows אין כמה התקנים לא מזוהים(אייקון של סימן שאלה) ו\או התקנים לא מזוהים וגם לא מאופשרים (אייקון של סימן שאלה ועליו X אדום) במקרה כזה נסה למחוק אותם על מנת לגרום ל- windows לסרוק מחדש שינויים בחומרה

פורסם
  • מחבר

כה אחי הסתכלתי במנהל התקנים והיה שם שתי סימני שאלה ושתיהם היו קשורים למשהו עם SiS USB... מחקתי אותם

פורסם

פעם הבאה לפני שאתה סתם מוחק תעשה לו התקנה חוזרת מהדיסק של הלוח אם

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה לפני שאתה סתם מוחק תעשה לו התקנה חוזרת מהדיסק של הלוח אם

אחי ניסיתי את זה לפני שפירסמתי פה את ההודעה , התקנה חוזרת יענו אבל זה לא עזר והפעם מחקתי את זה והתקנתי שוב וגם לא עזר :(

פורסם

תפתח אותם בנמהל ההתקנים ותראה מה כתוב. וגם תוודא בBIOS באמת שהUSB עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים