פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר SiS-645(SA7 V1.0) Mainboard : http:\\www.abit.com.tw SiS-645(SA7 V1.0)
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר התקנתי דרייברים לציפסט וגם עוד כל מיני כאלה של הלוח אם וזה לא עוזר וגם עשיתי עוד פעם פירמוט והתקנתי שוב הכל וזה לא עוזר
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים רגע אחד , יכול להיות שיש פה איזשהי אי הבנה :כשאתה אומר לא מזהה האם כשאתה מכניס התקן USB ה- windows אומר שהוא זיהה חומרה חדשה ובסוף אומר שלא יכול להתקין אותהאוכשאתה מכניס התקן USB שום דבר על המסך לא קורהאם האפשרות השניה אז בהחלט יכול להיות שהבעיה בכלל שהכבלים בתוך המארז לא מחוברים אל מחברי ה- USB שלהם שעל הלוחדבר נוסף יש בד"כ בין 8 ל- 12 יציאות USB, האם ניסית את כולם
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר רגע אחד , יכול להיות שיש פה איזשהי אי הבנה :כשאתה אומר לא מזהה האם כשאתה מכניס התקן USB ה- windows אומר שהוא זיהה חומרה חדשה ובסוף אומר שלא יכול להתקין אותהאוכשאתה מכניס התקן USB שום דבר על המסך לא קורהאם האפשרות השניה אז בהחלט יכול להיות שהבעיה בכלל שהכבלים בתוך המארז לא מחוברים אל מחברי ה- USB שלהם שעל הלוחדבר נוסף יש בד"כ בין 8 ל- 12 יציאות USB, האם ניסית את כולם האפשרות השנייה...ניסיתי איזה 4 דברים עם USB וכלום לא קורה על המסך.....ולי יש רק 2 יציאות של USB !! דיברתי עם טכנאי הוא אמר שזה בהגדרות של ה BIOS ...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים האפשרות השנייה...ניסיתי איזה 4 דברים עם USB וכלום לא קורה על המסך.....ולי יש רק 2 יציאות של USB !! דיברתי עם טכנאי הוא אמר שזה בהגדרות של ה BIOS ...אז יכול שבאמת מדובר בחיבור רופף, אם זה USB onboard זה המחברים שצריך לוודא שהם מחוברים היטב, אם זה כרטיס PCI אז להוציא ולהכניס שובלגבי ה- BIOS שווה לבדוק אם ה- USB לא בטעות חסום , אם יש בכלל אופציה כזאת ב- BIOS משמע שיש לך USB onboardתבדוק גם אם ב-מנהל ההתקנים של windows אין כמה התקנים לא מזוהים(אייקון של סימן שאלה) ו\או התקנים לא מזוהים וגם לא מאופשרים (אייקון של סימן שאלה ועליו X אדום) במקרה כזה נסה למחוק אותם על מנת לגרום ל- windows לסרוק מחדש שינויים בחומרה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר כה אחי הסתכלתי במנהל התקנים והיה שם שתי סימני שאלה ושתיהם היו קשורים למשהו עם SiS USB... מחקתי אותם
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים מחבר פעם הבאה לפני שאתה סתם מוחק תעשה לו התקנה חוזרת מהדיסק של הלוח אם אחי ניסיתי את זה לפני שפירסמתי פה את ההודעה , התקנה חוזרת יענו אבל זה לא עזר והפעם מחקתי את זה והתקנתי שוב וגם לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.