עבור לתוכן

בעיה במחשב חדש...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:

לפני שבוע קניתי מחשב חדש :

amd64 3200 veince core

1giga ram (dual channel)

6800GS

dif nf4 ultra infinity

160GB HD

ביום הראשון התקנתי את הוינדוס הכל הלך סבבה ביום השני התחלתי להתקין CSS... התקנתי את המשחק נכנסתי לשחק ב ופיתאום אחרי 5 דקות המשחק פשוט נתקע..אתחלתי ת'מחשב מחדש ניסיתי לשחק עוד פעם קרה אותו דבר אבל אחרי דקה זה נתקע אמרתי אוקי אולי זאת בעיה מהמשחק...התקנתי את HL2:LOST COST...בזמן הLOADING זה נתקע...(כל הזמן היה לHD טימפרטורה גבוה 48-52 במנוחה 52-61 במאמץ...והזכרונותו כל הזמן הטמפרטןרה עולה ויורדת שניה זה 14C אחרי שניה זה 36C ואחרי עוד שניה זה 50C או 46C...) התקתשרתי בנאדם שממנו קניתי ת'מחשב אמר לי אולי יש כבל לא מחובר וזה אמרתי לו אוקי אני אביא לך ת'מחשב ואתה תחבר לי ת'כל...נתתי לו ת'מחשב אמר לי המחשב תוך רבע שעה יהיה מוכן אמרתי אני אחזור מחר עכשין אני לא יכול לחכות .. התקשרתי אליו ביום שאחרי אז הוא אומר לי ... הכל מחובר והכל טוב נראה לי יש בעיה בוינדוס..אמרתי לו אוקי תתקין לי וינדוס חדש..הוא התקין ואחרי עוד יום התקשרתי אליו והוא אמר לי המחשב מוכן , ועשיתי בנצ'מרקים והכל פועל מצויין אמרתי סבבה הבאתי ת'מחשב ... התקנתי את HL2 : LOST COAST .. זה פתאום נתקע עוד פעם .. אתחלתי ת'מחשב ... לא נכנסתי לשחק גלשתי באנטרנט ואז בא לי מסך כחול ותוך שניה זה הלך והמחשב עשה ריסטרת לבד ... ועכשיו זה כל הזמן קורה ...

איפה הבעיה במחשב ?? במשחקים זה הכרטיס מסך..אבל גם יש ת'דיסק קשיח והזכרונות שיש להן טמפרטורה גבוהה ??

הפעלתי את 3DMARK 05 קבלתי 5010 אחרי שעצרתי את זה באמצע , אחרי זה הפעלתי ת' 3DMARK מחדש נתתי לזה לפעול ..אחרי כמה שלבים זה פשוט נתקע..כמו במשחקים...

מישהו יכול לעזור לי ??

תודה מראש...

פורסם

זה נשמע כמו בעיה בזכרונות.

MEMTEST הרצת?

פורסם
  • מחבר

זה נשמע כמו בעיה בזכרונות.

MEMTEST הרצת?

לא , מה זה ?

עריכה:- הורדתי ת'תוכנה אני עכשיו אעשה TEST ..20ד' :bash:

פורסם

תגיד מאיזה חברה הכרטיס מסך?

חברה אני יודע שסביר שהבעיה בזיכרונות או מאוורר לא תקין אבל בכל זות רק בישביל לישלול שהבעיה מחברה מסוימת

שיש לה הרבה פגמים בכרטיסי מסך לערכתי

פורסם
  • מחבר

תגיד מאיזה חברה הכרטיס מסך?

חברה אני יודע שסביר שהבעיה בזיכרונות או מאוורר לא תקין אבל בכל זות רק בישביל לישלול שהבעיה מחברה מסוימת

שיש לה הרבה פגמים בכרטיסי מסך לערכתי

GIGABYTE..

הזכרוונות תקנים .. 0 ERRORS...

יש לי עוד זיכרונות בבית..אנסה להחליף או שזה לא יעזור ?

פורסם

GIGABYTE..

הזכרוונות תקנים .. 0 ERRORS...

יש לי עוד זיכרונות בבית..אנסה להחליף או שזה לא יעזור ?

זה יכול להסביר הרבה תיבדוק תכרטיס מסך

ובמיקרה שאני צודק יש כאלה בפורום שלא חושבים שגיגזבל הפכה לחברה שמיצרת מוצרים ג"נרים

פורסם

לא ציינת מה החברה של הזכרונות

כבר אמרו פה כמה פעמים שהלוח הזה בררני לאיזה זכרונות הכנסת אליו

פורסם
  • מחבר

לא ציינת מה החברה של הזכרונות

כבר אמרו פה כמה פעמים שהלוח הזה בררני לאיזה זכרונות הכנסת אליו

כתוב עליהן CL2.5...

כל פעם שראיתי מפרט באתר היה הלוח הזה..

אני אנסה להחליף זיכרונות...שנייה יש לי עוד זיכרון בבית..

פורסם

תיבדוק תמחשב בכרטיס מסך אחר היו לי ולאחרים הרבה בעיות ממוצרים של גיגביט לאחרונה

וזה מחשב חדש ככה שמאוד יכול להיות שזות הבעיה

פורסם

בחיי אני לא מבין אף אחד פה. הבן אדם קנה מחשב חדש אז מה קורה פה שילך לספק ישים לו את המחשב, ושיגיד לו שיתקן או יחליף את המחשב או שיבטל את העיסקה. כן זיכרונות, לא זיכרונות, תבדוק כרטיס מסך, תבדוק פה, תבדוק שם. תאמינו לי נפלתם כולכם על הראש נישבע לכם... :bash:...

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי לחבר את הזיכרונות הישנים :s07:

כמה אני אמור לקבל ב3DMARK 05 ?

עריכה: שניתי מקום של הזיכרונות ... וזה עזר.. HL2 LC פעל חלק .. והטממפרטורה התאזנה43-47 תודה לכל מישי ניסה לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים