פורסם 2006 במרץ 1019 שנים טוב, אני אמרתי את שליאני לא יודע אם הם תקנו את הבעיה לגמרי בדרייברים האחרונים או לא
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מאיפה הוצאת את זה אין ואף פעם לא היתה שום התנגשות בין SIS לכרטיסי מסך... במיוחד לא סדרת 6
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מאיפה הוצאת את זה אין ואף פעם לא היתה שום התנגשות בין SIS לכרטיסי מסך... במיוחד לא סדרת 6 חח..צודק אני העדפתי פשוט לא להתיחס..
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אני סבלתי מזה במשך שנה שלמה!ויש עודאם אתה לא סבלת מזה אז אתה פוקסיונר משהו לא נורמלי שמח?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים זה לא שאני לא סבלתי מזה בגלל קסם כלשהו זה אתה סבלת ממשהו והעדפת לחשוב שזו הבעיה,חזרה לנושא חח..צודק אני העדפתי פשוט לא להתיחס..החלטתי להתייחס כי רצות בזמן האחרון כל כך הרבה שטויות בפורום, אז שלא יחשבו שזה באמת נכון...
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר התקנתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי מושג איך משתמשים בה.... אתה יכול להסביר לי?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים בשביל מה ריבה טונרתעשה קליק ימני על שולחן העבודה כנס למאפייני תצוגהsettings>advanced ואז תלחץ על הלשונית עם הסמל של הדרייבר ו שם בתפריט תבחר בtemperatures
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אז תיכנס למשחק כבד שאפשר לעשות בו alt+tabואחרי כמה דקות של פעילות גדולה תעשה alt+tab ותסתכל בדרייברים מה הטמפרטורהואם אתה מעוניין לדעת איך אפשר לשפר:תבדוק יש לך מאוורר אחד מקדימה במארז שמכניס אווירומאוורר אחד מאחורה במארז שמוציא אווירזה גרם לכך שאני יכול לשים את הכרטיס שלי על אוברקלוק של 580/1115 וזה לא עבר את ה60 מעלות במאמץ עם קירור רגיל של xfx
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים הנה לך, הXFX זו הבעיה, הרצתי גוגל, וכל הכרטיסים שדיברו עליהם היו XFX אז הבעיה היא בדגם ולא בסוג
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר הטמפ' של הכרטיס מסך בזמן משחק היא בסביבות ה- 70C המעבד עולה מ50 ל-57 ויש לי מאוורר של הספק של המעבד ועוד מאוורר אחד מאחורה שנראה לי שהוא מכניס אוויר
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים המאוורר מאחורה מכניס אוויר??? דרך נפלאה לשפד את המעבדתהפוך אותו כדי שהוא יוציא את האווירתנסה להרגיש עם היד שהאוויר יוצא מאחורהדרך אגב גם הכרטיס שלי על הלוח הנוכחי היה כמה פעמים לפני שהכנסתי מאווררים על 70 ומשהו ולא עשה שום בעיותהכרטיס של חברת palit בעל קירור כל כך גרוע שהוא מגיע ל100 מעלות בזמן מאמץ והוא עדיין לא נשרף או מציג בעיות ויזואליות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.