פורסם 2006 במרץ 919 שנים כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט.אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים נתק את כל החיבורים של ההתקנים החיצוניים, בעיקר את כל חיבורי ה-USB.תשאיר רק המסך ומקלדת בהתקנה.
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים תפסיק כבר להקפיץ הודעות תקרא את חוקי הפורוםבעקרון יש לך בעיית דריברים, אתה תצתרך להסיר אותם בדרך כל שהיא .. תנסה SAFE MOD לא הולך תחבר את ה HD למחשב אחר ותנקה בהצלחה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר מחקתי את כל הדריברים והעלתי בSafeMode ועדין זה רושם לי את הבעיהולא הבנתי מה זה למחוק את ההתקנה?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר נראה לי שמצאתי את הבעיה אני צריך להוריד את זהhttp://www.epox.com/USA/article.asp?ID=1754אבל אני לא יודע איפה לשים את הקבצים האלה מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים תפסיק כבר להקפיץ הודעות תקרא את חוקי הפורום אולי תפסיק להקפיץ הודעות ותשתמש בכפתור העריכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.