פורסם 2006 במרץ 919 שנים שבת שלוםמחשב ישן שמצאתיחיברתי הדלקתי עבדאחרי זה הדלקתי היה צלצולים ארוכים לא מפסיקים עד שכיביתי..עכשיו שאני מחבר את החשמל אחת המנורות דולקת ואז מפסיקה אחרי כמה זמן והמחשב לא נידלק :s05: :s05:אני חושב שדפקתי תלוח כי משכתי אותו קצת חזק והוא התעקם למרות שלא נראה לי שזה בגלל זה...אז... מה הבעיה?תודה רבה
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר חח עם עיקמת את הלוח אז..ותבדוק תזיכרון..תאמתלא נראה לי זה הזכרונות כי האם זכרונות לא טובים יש צפצוף אחרבמחשב הזה יש צלצול ארוך הפסקה צלצול ארך הפסקה וככה עד שאני מכבה וגם מנורת ה POWER LED דולקת
פורסם 2006 במרץ 919 שנים דבר ראשון תוציא את המחשב מהחשמל ותלחץ כמה פעמים על הכפתור הפעלה כשהכבל מנותק-זה כדיי לרוקן את הקבלים(רכיב אלקטרוני) של המערכת ושל הספק במיוחד.אח"כ כל הכרטיסים שהם תוספות-כרטיסי PCI / ISA תוציאאח"כ תנסה להפעיל.פעל?תחזיר כרטיס אחדפעל? תחזיר עוד אחדלא פועל?תנסה להחליף סלוטעדיין לא פועל?הכרטיס דפוקפעל?תחזיר את הבא וככה עם כל הכרטיסים כמובן שבין כל ההחזרות וההוצאות צריך לנתק את הכבל חשמל.(לא ללחוץ על הכפתור של המחשב שהוא יהיה מכובה אלא להוציא תכבל מאחרוה)מקווה שיעזור.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים תאמתלא נראה לי זה הזכרונות כי האם זכרונות לא טובים יש צפצוף אחרבמחשב הזה יש צלצול ארוך הפסקה צלצול ארך הפסקה וככה עד שאני מכבה וגם מנורת ה POWER LED דולקתאממממ בעיה בRAM החלפתי זיכרון ועבדתודה!genia-מצטער על הטרחהשבת שלוםתאמת נראה לי שכן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.