עבור לתוכן

איזה אוזניות אין איר רמה יש חוץ מהדגמים shure?

Featured Replies

פורסם

כל ההודעה נערכה:

הבעיה של השיור זה שהחוט שלהן מותאם ללבישה מאחורי הצוואר (כלומר אוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה), ואני לא סובל את זה.

לכן צריך לחפש אלטרנטיבה.

מה עם אלה?

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=368885&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

פורסם

גם אני הייתי אנטי אייפוד. עד שבדקתי את העובדות וראיתי שהוא פשוט הנגן הכי טוב בשוק.

עוד מעט ייצא אייפוד חדש. הוא הולך להשאיר את כל האחרים מאחורה.

אז אם אתה לא רוצה נגן חדש מדור ישן אני ממליץ לך לחכות.

פורסם
  • מחבר

גם אני הייתי אנטי אייפוד. עד שבדקתי את העובדות וראיתי שהוא פשוט הנגן הכי טוב בשוק.

ביקשתי לא לדבר איתי על החרא הזה נכון?

קניתי ננו כמו אדיוט ובסוף הבאתי את החרא הזה לאחותי. האייפוד הזה הוא בדיחה ועלבון לאינטיליגנציה של הלקוח. (מיותר לציין שהמפגרת מאושרת עד השמיים...)

פורסם

הER-6 מצויינות.

פורסם
  • מחבר

הER-6 מצויינות.

והן מאוזנות או שגם הן מתלבשות מאחורי הצוואר?

פורסם

תשמע, ברוב האוזניות היום החיבורים הם ככה, זה פשוט הרבה יותר נוח! אבל אני יודע ששום אוזניה של סוני היא לא כזאת....

פורסם

מה הקשר לתחילת ההודעה של הכותב המקורי??

פורסם

הוא ערך אותה.

פורסם
  • מחבר

הוא ערך אותה.

בדיוק.

אוקיי תשמעו, קראתי ביקורות שונות, ובהרבה מקומות כתוב שכשהחוט של האוזניות מקבל מכות (כשהולכים והוא מקפץ על הבגד נגיד), שומעים את זה באוזניות עצמן.

מה לעזעזל? אם זה ככה לא נראה לי ששווה לקנות אוזניות כאלה...

פורסם

לפי דעת רבים האטימוטיק er6i יותר טובות מהשור. הer6 הרגילות לא

אני קניתי את השור e2c ולמען האמת חסר לי פירוט במוסיקה.. הם מאוד muddy כמו שאומרים. במקומך הייתי לוקח את האטימוטיק er6i בלי לחשוב יותר מדי הם אמורות להיות הכי טובבות באיזור מחירים שאתה מחפש

פורסם
  • מחבר

לפי דעת רבים האטימוטיק er6i יותר טובות מהשור. הer6 הרגילות לא

אני קניתי את השור e2c ולמען האמת חסר לי פירוט במוסיקה.. הם מאוד muddy כמו שאומרים. במקומך הייתי לוקח את האטימוטיק er6i בלי לחשוב יותר מדי הם אמורות להיות הכי טובבות באיזור מחירים שאתה מחפש

והבעיה של החוטים קיימת גם בהן?

פורסם

ב Er-6i אורך החוטים זהה. יש לי כאן זוג.

אם אתה קונה, שים לב שהמחיר בארץ הוא כ 100 ש"ח בעוד שניתן להשיג אותן בפחות מ 100 דולר בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אורך החוטים זהה אבל שומעים את החוטים מקבלים "מכות" כשהם קופצים?

פורסם

כשהחוטים סתם קופצים לא, אבל כשאתה נוגע בהם אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים