פורסם 2006 במרץ 819 שנים כל ההודעה נערכה:הבעיה של השיור זה שהחוט שלהן מותאם ללבישה מאחורי הצוואר (כלומר אוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה), ואני לא סובל את זה.לכן צריך לחפש אלטרנטיבה.מה עם אלה?http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=368885&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation
פורסם 2006 במרץ 819 שנים גם אני הייתי אנטי אייפוד. עד שבדקתי את העובדות וראיתי שהוא פשוט הנגן הכי טוב בשוק.עוד מעט ייצא אייפוד חדש. הוא הולך להשאיר את כל האחרים מאחורה. אז אם אתה לא רוצה נגן חדש מדור ישן אני ממליץ לך לחכות.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר גם אני הייתי אנטי אייפוד. עד שבדקתי את העובדות וראיתי שהוא פשוט הנגן הכי טוב בשוק.עוד מעט ייצא אייפוד חדש. הוא הולך להשאיר את כל האחרים מאחורה. אז אם אתה לא רוצה נגן חדש מדור ישן אני ממליץ לך לחכות.ביקשתי לא לדבר איתי על החרא הזה נכון?קניתי ננו כמו אדיוט ובסוף הבאתי את החרא הזה לאחותי. האייפוד הזה הוא בדיחה ועלבון לאינטיליגנציה של הלקוח. (מיותר לציין שהמפגרת מאושרת עד השמיים...)
פורסם 2006 במרץ 919 שנים תשמע, ברוב האוזניות היום החיבורים הם ככה, זה פשוט הרבה יותר נוח! אבל אני יודע ששום אוזניה של סוני היא לא כזאת....
פורסם 2006 במרץ 919 שנים גם אני הייתי אנטי אייפוד. עד שבדקתי את העובדות וראיתי שהוא פשוט הנגן הכי טוב בשוק.עוד מעט ייצא אייפוד חדש. הוא הולך להשאיר את כל האחרים מאחורה. אז אם אתה לא רוצה נגן חדש מדור ישן אני ממליץ לך לחכות.מה הקשר לתחילת ההודעה של הכותב המקורי??
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר הוא ערך אותה.בדיוק.אוקיי תשמעו, קראתי ביקורות שונות, ובהרבה מקומות כתוב שכשהחוט של האוזניות מקבל מכות (כשהולכים והוא מקפץ על הבגד נגיד), שומעים את זה באוזניות עצמן.מה לעזעזל? אם זה ככה לא נראה לי ששווה לקנות אוזניות כאלה...
פורסם 2006 במרץ 919 שנים לפי דעת רבים האטימוטיק er6i יותר טובות מהשור. הer6 הרגילות לאאני קניתי את השור e2c ולמען האמת חסר לי פירוט במוסיקה.. הם מאוד muddy כמו שאומרים. במקומך הייתי לוקח את האטימוטיק er6i בלי לחשוב יותר מדי הם אמורות להיות הכי טובבות באיזור מחירים שאתה מחפש
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר לפי דעת רבים האטימוטיק er6i יותר טובות מהשור. הer6 הרגילות לאאני קניתי את השור e2c ולמען האמת חסר לי פירוט במוסיקה.. הם מאוד muddy כמו שאומרים. במקומך הייתי לוקח את האטימוטיק er6i בלי לחשוב יותר מדי הם אמורות להיות הכי טובבות באיזור מחירים שאתה מחפשוהבעיה של החוטים קיימת גם בהן?
פורסם 2006 במרץ 919 שנים ב Er-6i אורך החוטים זהה. יש לי כאן זוג.אם אתה קונה, שים לב שהמחיר בארץ הוא כ 100 ש"ח בעוד שניתן להשיג אותן בפחות מ 100 דולר בחו"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.