עבור לתוכן

רוחב פס אכול ע"י טורג'ים כנראה...

Featured Replies

פורסם

היי,, לאחרונה הבחנתי כי המהירות שלי היא ממש איטית, בסביבות ה-60 שזה מאד איטי יחסית לחיבור 1.5 מגה. ידוע לי כי אין בעיה מהספק וכל התשתית עובדת בסדר. (מחשבים אחרים ברשת עובדים מעולה...)

הרצתי סריקה עם האנטי וירוס שלי (NOD32) והוא גילה מספר וירוסים ומחקתי אותם.

הרצתי סריקה עם SpyBOT וAd Aware ומחקתי את מה שהם מצאו. (באמצע הסריקה האנטי וירוס קפץ לי כי כניראה הspybot הגיע לאיזה קובץ חשוד ...)

לבסוף עדיין המהירות איטית מאד, וזאת אחרי כל מה שעשיתי.

יסיתי להריץ סריקה עוד פעם והאנטי וירוס סימן לי באדום את הקבצים האלו:

viruses1ym.jpg

אין לי מושג אם האנטי וירוס מחק את הוירוסים הללו, למרות כי ממה שראיתי הקבצים האלו שהוא סימן לא חזרו לתיקייה. (מחקתי אותם ידנית.)

הבעיה עדיין נמשכת והרוחב פס שלי אכול בצורה משמעותית, אני מסוגל לנצל בקושי שליש ממנו.

האם אנטי וירוס מסוגל למחוק סוסים טרוייאנים?

ומה יש ביכולתי לעשות על מנת למחוק סוסים טרוייאנים? (בהנחה שמדובר בהם)

תודה! :)

פורסם

ראשית, גש לאתר של Sysinternals ותוריד את התוכניות הבאות: Process Explorer, RootkitRevealer ו- TCPView.

נתק את המחשב מהרשת (פיזית ע"י ניתוק כבל הרשת), אתחל אותו והרץ את TCPView. מזהה פורטים שלא אמורים להיות פתוחים? רואה תוכניות שלא אמורות לגשת לאינטרנט? אם אתה לא בטוח, תעלה את הפלט לכאן.

הרץ את RootkitRevealer ותן לה לסרוק את המחשב. אל תמחק את מה שהיא מוצאת! לעיתים קרובות אלו רכיבים תמימים. תעלה גם את הפלט שלה לכאן.

ו- Process Explorer? זה בשביל השלב הבא.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהבעיה הזאת קיימת גם במחשב השני ברשת, האם ייתכן שהוירוס "העתיק" את עצמו למחשב השני ברשת? :( :(

ובנוגע לעזרתך, אני מיד אנסה את מה שאמרת בתקווה שזה יעזור! :'(

פורסם

אפשרות סבירה יותר היא שמחשב אחד "אוכל" את כל רוחב הפס של הרשת וכל השאר סובלים. גם אם יש לך וירוס, מספיק שהוא יהיה על מחשב אחד כדי לגרום לבעיה.

אם אתה לא בטוח איזה מחשב אשם, לפני הבדיקות שהצעתי קודם נסה לנתק מהרשת את כל המחשבים פרט לאחד, להמתין דקה ולבדוק את המהירות כשרק הוא מחובר. בצע את הבדיקה על כל המחשבים ברשת ואת הבדיקות שהצעתי קודםרק על אלו מהם שסובלים מאיטיות כשהם לבד ברשת. האחרים תקינים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך! הסתדרתי. :yelclap:

פורסם

תודה רבה לך! הסתדרתי. :yelclap:

ספר לנו איך הסתדרתה ומה היה

שכולם ידעו וילמדו לא ככה כולנו כאן בשביל לעזור ;D :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים