עבור לתוכן

האם המחשב פולט קרינה?

Featured Replies

פורסם

המחשב נמצא ממש ליד הרגליים שלי (וזה קרוב מאוד לאזור הרגיש) האם יש סכנה מהקרינה שהמחשב פולט? כי כל הזמן אני שומע על איזה קרינה שהמעבד פולט ובגלל זה מומלץ להשים אותו גבוה יותר ולא למטה קרוב לאשכים האם הדבר נכון? או שזה סתם שטויות והמחשב לא פולט קרינה מזיקה?

פורסם

מה זה השטויות האלה... טוב שלא שמעת שהמעבד פולט קרינה גקעינית

פורסם

טוב שאתה לא מתבלבל פה עם מכשיר סלולרי :screwy:

פורסם

המחשב נמצא ממש ליד הרגליים שלי (וזה קרוב מאוד לאזור הרגיש) האם יש סכנה מהקרינה שהמחשב פולט? כי כל הזמן אני שומע על איזה קרינה שהמעבד פולט ובגלל זה מומלץ להשים אותו גבוה יותר ולא למטה קרוב לאשכים האם הדבר נכון? או שזה סתם שטויות והמחשב לא פולט קרינה מזיקה?

מחשבים ניידים כן! פולטים קרינה! וכן זה מסוכן להניח מחשב לזמן ממושך ליד הביצים!

זה מוריד מספירת הזרע קראתי על זה פעם מאמר שלם!

תשתדל מאוד להרחיק את זה מהזין והביצים!

פורסם

זה מהחום, לא הקרינה...

הקרינה היחידה שיכולה לצאת ממחשב שולחני זה אולי, אולי מהמסך - ובמסכים חדשים בד"כ יש כבר כלמיני שכבות ציפוי נגד זה.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון מניידים...

פורסם

והאם מקלדת אלחוטית פולטת קרינה? (מזיקה)

פורסם

ומה לגבי השלט של הYES?

וכו הקרינה מניידים זה > חום

פורסם

גם אם הוא פולט קרינה או לא(כל מעגל חשמלי פולט קרינה)

יש באזור שלך לפחות 30 אנטנות סלולריות/34208728507243 פלאפונים שמקרינים לך על המוח, ואל תתפלא עם עוד 20 שנה הפיפי של כולנו יהיה ירוק.

מומלץ לא לשים מחשב נייד על הברכיים, כי הוא פולט חום ופוגע בטמפ' של הלאולאו(AKA תבינו לבד)....

פורסם
  • מחבר

דיברתי על מחשב שולחני...כי כל פעם אני שומע פה ושם על קרינה שהמעבד פולט....אז זה סתם שטויות אתם אומרים?

פורסם

גם אם הוא פולט קרינה או לא(כל מעגל חשמלי פולט קרינה)

יש באזור שלך לפחות 30 אנטנות סלולריות/34208728507243 פלאפונים שמקרינים לך על המוח, ואל תתפלא עם עוד 20 שנה הפיפי של כולנו יהיה ירוק.

מומלץ לא לשים מחשב נייד על הברכיים, כי הוא פולט חום ופוגע בטמפ' של הלאולאו(AKA תבינו לבד)....

היום כל אחד קם בבוקר ואומר שהוא מצחיק :) HAHAHAHA

פורסם

כל עוד המארז שלך עשוי ממתכת אין לך מה לדאוג מקרינה. :xyxthumbs:

(למביני דבר בפיסיקה - קוראים לזה כלוב פראדי (לא בטוח שאייתתי את השם נכון))

פורסם

כן..המסך הוא זה "שאמור" לפלוט קרינה וגם זה בישנים יותר..(בחדשים יש כבר שכבות שמגינות..וכו)..

פורסם

^^^

אתה מדבר על מסכי LCD ישנים או CRT ישנים?

פורסם

דיברתי על מחשב שולחני...כי כל פעם אני שומע פה ושם על קרינה שהמעבד פולט....אז זה סתם שטויות אתם אומרים?

כל רכיב אלקטרוני פולט קרינה.

במקרה של מעבד היא לא מזיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים