פורסם 2006 במרץ 719 שנים המחשב נמצא ממש ליד הרגליים שלי (וזה קרוב מאוד לאזור הרגיש) האם יש סכנה מהקרינה שהמחשב פולט? כי כל הזמן אני שומע על איזה קרינה שהמעבד פולט ובגלל זה מומלץ להשים אותו גבוה יותר ולא למטה קרוב לאשכים האם הדבר נכון? או שזה סתם שטויות והמחשב לא פולט קרינה מזיקה?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים המחשב נמצא ממש ליד הרגליים שלי (וזה קרוב מאוד לאזור הרגיש) האם יש סכנה מהקרינה שהמחשב פולט? כי כל הזמן אני שומע על איזה קרינה שהמעבד פולט ובגלל זה מומלץ להשים אותו גבוה יותר ולא למטה קרוב לאשכים האם הדבר נכון? או שזה סתם שטויות והמחשב לא פולט קרינה מזיקה?מחשבים ניידים כן! פולטים קרינה! וכן זה מסוכן להניח מחשב לזמן ממושך ליד הביצים!זה מוריד מספירת הזרע קראתי על זה פעם מאמר שלם!תשתדל מאוד להרחיק את זה מהזין והביצים!
פורסם 2006 במרץ 719 שנים זה מהחום, לא הקרינה...הקרינה היחידה שיכולה לצאת ממחשב שולחני זה אולי, אולי מהמסך - ובמסכים חדשים בד"כ יש כבר כלמיני שכבות ציפוי נגד זה.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים גם אם הוא פולט קרינה או לא(כל מעגל חשמלי פולט קרינה)יש באזור שלך לפחות 30 אנטנות סלולריות/34208728507243 פלאפונים שמקרינים לך על המוח, ואל תתפלא עם עוד 20 שנה הפיפי של כולנו יהיה ירוק.מומלץ לא לשים מחשב נייד על הברכיים, כי הוא פולט חום ופוגע בטמפ' של הלאולאו(AKA תבינו לבד)....
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר דיברתי על מחשב שולחני...כי כל פעם אני שומע פה ושם על קרינה שהמעבד פולט....אז זה סתם שטויות אתם אומרים?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים גם אם הוא פולט קרינה או לא(כל מעגל חשמלי פולט קרינה) יש באזור שלך לפחות 30 אנטנות סלולריות/34208728507243 פלאפונים שמקרינים לך על המוח, ואל תתפלא עם עוד 20 שנה הפיפי של כולנו יהיה ירוק. מומלץ לא לשים מחשב נייד על הברכיים, כי הוא פולט חום ופוגע בטמפ' של הלאולאו(AKA תבינו לבד).... היום כל אחד קם בבוקר ואומר שהוא מצחיק HAHAHAHA
פורסם 2006 במרץ 719 שנים כל עוד המארז שלך עשוי ממתכת אין לך מה לדאוג מקרינה. (למביני דבר בפיסיקה - קוראים לזה כלוב פראדי (לא בטוח שאייתתי את השם נכון))
פורסם 2006 במרץ 719 שנים כן..המסך הוא זה "שאמור" לפלוט קרינה וגם זה בישנים יותר..(בחדשים יש כבר שכבות שמגינות..וכו)..
פורסם 2006 במרץ 719 שנים דיברתי על מחשב שולחני...כי כל פעם אני שומע פה ושם על קרינה שהמעבד פולט....אז זה סתם שטויות אתם אומרים?כל רכיב אלקטרוני פולט קרינה.במקרה של מעבד היא לא מזיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.