פורסם 2006 במרץ 619 שנים היייש לי מחשב של SHUTTLE XPC (קטן) שבמשך שנה וחצי עבד מצויןהיום פתאום (ללא שעבדתי עליו) הוא נכבה. ניסיתי להדליק אותו, ולא הצלחתי, רק אחרי 3 דקות הצלחתי להדליק אותו, ואז אחרי 2-3 דקות הוא נכבה.חיכיתי 1-2 דקות, הדלקתי אותו, הרצתי תוכנה שמראה טמפרטורות, היא הראתה CPU 41, BOARD 41, HD 34 ואחרי דקה המחשב נכבהלמישהו יש רעיון מה קרה? איזה רכיב התקלקל? מה עוד ניתן לבדוק?תודה
פורסם 2006 במרץ 619 שנים תפתח את המארז ותבדוק שכל המאווררים מסתובבים.אולי סתם אין כבל מפריע לאחד המאווררים להסתובב.בכל אופן, יש הגדרה ב BIOS שקובעת באיזה טמפרטורה המחשב יכבה את עצמו. אני בספק, אבל אולי זה לא מוגדר נכון...
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר עכשיו הוא לא נדלק בכלל (או שנדלק לשנייה וישר נכבה)נראה מאוד כמו בעיית ספק כח, אבל איך אני יכול להיות בטוח?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר השכבתי אותו? לא נגעתי בו פעם ראשונה שזה קרה, אח"כ פתחתי אותו ושאבתי קצת אבק (זהו מחשב XPC קופסתי קטן, אז לא צריך להשכיב אותו)בכל אופן, הוא היה סגור למשך הלילה, ובבוקר שהדלקתי אותו הוא עבד למשך כ-30 דקותאין לי רעיון איזה רכיב עושה את הבעיות, נראה שלא CPU או HD, מה שמשאיר BOARD, PSU ובעיות התחממות או חיבוריםאשמח לרעיונות מה ניתן עוד לבדוק
פורסם 2006 במרץ 719 שנים כי לפי הטמפרטורה זה נראה בסדר , והבעיות שזה נכבה/נדלק ואח"כ בכלל לא עובד זה ספק שבא לו למות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.