פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים להרקולס יש מוניטין טוב הרבה יותר משל ג'יגה... נצטרך לחכות לעוד מספר ביקורות על שני הכרטיסים בשביל לשפוט
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים ממה שנראה זה הרקולס.גם קירור יותר איכותי, וגם בנדל יותר טוב. ;Dמה שכן נראה כי הוא לא כמו כל שאר הRadeonים כי כולם היה אותו דבר כמו של ATI רק קירור שונה ובנדל שונה.הכרטיס של הקרולס קצת שונה.אבל שוב - לגבי תוצאות נטו - עדין לא ראיתי השוואה בינהם בביצועים.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אם אתה מתכוון לראדאון 9700 אז במקרה הזה עדיף הרקולס מכיוון שהוא מצויד בקירור יותר טוב ובא עם זכרונות 2.2NS לעומת 2.8NS של ג'יגבייט.ביקורת על ההרקולסביקורת על הג'יגבייטאם אתה מתכוון לראדאון 8500 וגם 8500LE אז עדיף את הכרטיסים של ג'יגבייט כיוון שהרקולס קצת פישלו בסדרה הזאת והוציאו את הכרטיסים במהירויות שעון יותר נמוכות, זכרונות איטיים וביוס פגום בנוסף הכרטיסים של ג'יגבייט מצויידים בקירור הרבה יותר אגריסיבי.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים והג'יגהבייט גם משתמש בפילטרים המקוריים של ATI לתצוגת הדו-מימד, קצת איכותיים יותר מהפילטרים של ההרקולס שגם נחשבים למעולים.אם באמת מדובר ב 8500 Series, ג'יגהבייט ללא שום ספקות.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים והג'יגהבייט גם משתמש בפילטרים המקוריים של ATI לתצוגת הדו-מימד, קצת איכותיים יותר מהפילטרים של ההרקולס שגם נחשבים למעולים.מאיפה לך שג'יגה בית משתמשת בפילטרים של ATI? תביא הוכחה ולא משהו בסגנון "כי הכרטיס נראה אותו הדבר".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.