פורסם 2006 במרץ 519 שנים ולפעמים צריך לעשות לו איתחול ואז הלוח (??) עושה לי אזעקות כמו של משטרה.ואז אני מכבה אותו ומדליק ושוב הכל תקין עד התקיע הבאה. יש לי WINXP אטלון 2500MZH זיכרון A-DATA DDR 256MB לוח אם של EPOX
פורסם 2006 במרץ 519 שנים 1. מתי בדקת טמפרטורות ? במאמץ ? מייד אחרי הפעלה ?2. מה לגבי הציפצופים, איך הם נשמעים ? מיפצוץ אחד ארוך, עולה ויורד ? מקוטע ? ביפים : קצר - ארוך- קצר ?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר טמפ' בעת איתחול עומד על 48-50 מעלותהציפצוף: עולה ויורד כמו משטרהוהמחשב לא התאמץ בכלל לאחרונה, אני רק גולש באינטרנט, המחשב כמעט וריק, אין בו אפילו משחקים
פורסם 2006 במרץ 519 שנים תוציא תזכרונות תנקה ת'סלוט ואת הPCB (מאבק) ותחזיר , אם לא עוזר תפרק כל מה שאפשר ותחזיר דברים מינימאלים אחד אחד .
פורסם 2006 במרץ 519 שנים זו בעיה של טמפרטורה, תנסה לפרק הכל ולנקות הכל מאבקהפתרון הראשון לצפצופים/שהמסך לא מגיב , זה לנקות את הכול ולהכיב מחדש ONE BY ONE .
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר טמפ' בעת איתחול עומד על 48-50 מעלותהציפצוף: עולה ויורד כמו משטרהוהמחשב לא התאמץ בכלל לאחרונה, אני רק גולש באינטרנט, המחשב כמעט וריק, אין בו אפילו משחקיםהציפצופים הם לא ביפים כאלה כמו נקישות אבל גם לא ממש כמו סירנה ארוכה. הם קצרים, עולים ויורדים.אחרי כיבוי והדלקה, המחשב עובד נהדר למשך חצי יממה ואז שוב לאט או נתקע
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מקש תקוע . אם זה מפריע לך תשקיע שעה , תפרק לגורמים ת'מחשב ותרכיב (אחריי נקיון ) חלק חלק עד שתשמע תצפצופים.( לדעתי הם יעלמו כלעומת שבאו ) .
פורסם 2006 במרץ 519 שנים הרבר, הימור מענייןלפי היכרות שלי עם הלוח - ציצול עולה ויורד הוא בעיית טמפרטורה, ייתכן ואולי אין גריז תרמי בין צלעות הקירור למעבד, או שהצלעות לא יוששבות טוב...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר התקנתי אוורסט וכך אומר:טמפ לוח 36טמפ מעבד 47cooling fan/ cpu 2.8מצ"ב קובץ אודות החומרה שברשותי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.