עבור לתוכן

עזרה בהתקנת WINDOWS 98 SE

Featured Replies

פורסם

טוב... יש לאח של חבר שלי P.2 200 MHZ ניראה לי אז רציתי לפרמט לו אותו ולהתקין את הווינדוס מהתחלה (כי הייתה בעיה) במחשב עצמו גם ניראה לי יש איזה בעיה עם הCD ROM אז חיברתי ת'הארד דיסק למחשב שלי ופירמטתי דרך דיסקט איתחול של ווינדוס 98 SE וניסיתי אחרי זה גם דרך דיסק של XP (פעם 1 פירמטתי בNTFS ופעם בFAT32) בכל מקרה אחרי שאני מפרמט ומעלה את המחשב מההתחלה עם הדיסק של WIN 98 SE בכונן אני בוחר BOOT FROM CD ROM ואחר כך התקנה בעזרת הדיסק (משהו כזה) אז אחרי כמה שניות כתוב לי PROGRAM TOO BIG TO FIT IN MEMOREY ואז הוא מראה לי את האות של הכונן והוא בתיקייה של WIN 98 ושאני לוחץ SETUP המחשב נתקע... מה עושים. :nixweiss:

פורסם

מה זה נקרה פירמוט Fdisk או פורמט ( כי בפורמט אין אפשרות לשנות FAT או NTFS ) ואין אפשרות להתקין WIN98 על NTFS .

כמה זכרון פנימי ?? תן מפרט .

פורסם
  • מחבר

במחשב שלו עצמו יש 64 MB זיכרון אבל חיברתי את הארד דיסק מהמחשב הזה (הארד דיסק 4GB) למחשב שלי P.4 1024 RAM וניסיתי לרפמט דרך דיסק של ווינדוס XP גם בשיטה של NTFS וגם בFAT 32 (הבנתי שאי אפשר עם NTFS אז בגלל זה עשיתי עוד פעם עם FAT32) ופירמוט הכוונה פירמוט לא FDISK למרות שאחרי הפירמוט עשיתי FDISK וקבעתי מחיצה ראשית

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

אחריי הBOOT תצא לDOS ומשם תבצע COPY לHD ומהHD להתקין את הWIN ( בתוך התקיה WIN98/ENA או בעברית LOC ודרך שם לבצע את ההתקנה ) .

פורסם
  • מחבר

מוזר אבל זה לא נותן לי... אתה יכול לתת לי אולי ת'פקודה המלאה? (אולי אני לא עושה משהו נכון? :nixweiss:)

פורסם

כונן FD - לצורך העיניין הוא F, אחרי הBOOT:

c:

md wininst

cd wininst

f:

cd ena

copy *.* c:\wininst

c:

setup

או קיי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים