פורסם 2006 במרץ 419 שנים נכון תמיד למאכלים אומרים "זה יבש" "איזה טרי זה"......אבל איך באמת זה קורה ? מה גורם ללכם להיות יבש/טרי?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מוצר "טרי" (בהקשר של לחם עוגה וכו' ולא מוצר מעופש או מקולקל) מכיל כמות מים גבוה יותר ממוצר יבש.עם התאדות המים מהמוצר הוא הופך ליבש יותר.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני הבנתי שהוא גם מתחמצן טיפה, לכן כשמשאירים לחם (או אפילו במבה) במקום שאינו חשוך וסגור, זה נהיה מג'אייף.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים לדעתי GavTivX שאל את השאלה על הירוק בצחוק....לא ואיך לחם מתייבש זה פחות ברור?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים לשאול זה לא דבר רע גם אם זה לא חכם במיוחדיש שאלות ויש שאלות, השאלה איך לחם מתייבש עונה לעצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.