עבור לתוכן

לחם טרי....יבש...... למה?

Featured Replies

פורסם

נכון תמיד למאכלים אומרים "זה יבש" "איזה טרי זה"......

אבל איך באמת זה קורה ? מה גורם ללכם להיות יבש/טרי?

פורסם

מוצר "טרי" (בהקשר של לחם עוגה וכו' ולא מוצר מעופש או מקולקל) מכיל כמות מים גבוה יותר ממוצר יבש.

עם התאדות המים מהמוצר הוא הופך ליבש יותר.

פורסם

אני הבנתי שהוא גם מתחמצן טיפה, לכן כשמשאירים לחם (או אפילו במבה) במקום שאינו חשוך וסגור, זה נהיה מג'אייף.

פורסם

כשיש לבן כזה אז תדע שהוא לא טרי..

פורסם
  • מחבר

וכשיש ירוק? :lol:

תודה על ההסבר הקצר

פורסם

וכשיש ירוק? :lol:

תודה על ההסבר הקצר

עובש...

תגיד לי אתה בן שנתיים?

פורסם

עובש...

תגיד לי אתה בן שנתיים?

לדעתי GavTivX שאל את השאלה על הירוק בצחוק....

פורסם

לדעתי GavTivX שאל את השאלה על הירוק בצחוק....

לא ואיך לחם מתייבש זה פחות ברור?

פורסם

לשאול זה לא דבר רע גם אם זה לא חכם במיוחד

פורסם

לשאול זה לא דבר רע גם אם זה לא חכם במיוחד

יש שאלות ויש שאלות, השאלה איך לחם מתייבש עונה לעצמה.

פורסם

במיוחד אם שמים דגש על המילה "התייבש" :xyxthumbs:

פורסם

עובש...

תגיד לי אתה בן שנתיים?

ציניות אחי!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים