פורסם 2006 במרץ 319 שנים חבריה שלום אני חייב תמיכה וסבלנות ובכן המחשב נתקע לי כל הזמן ולוקח זמן עד שמשתחרר בצעתי פעילויות של ניקוי נגד כל מני מזיקים , טפלתי בנושא של פעילות של קבצים ברקע והבעיה נשארה המחשב מסוג לוח אם אסוס NFORC2 מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 2X256 מערכת הפעלה XP פרקתי את הזכרונות והחלפתי בניהם בסלוטים תוך ניקוי המגעים לא נותר לי דבר שאני יודע לעשות לשפר המצב שאלה לחברים איך אני בודק שהזכרונות בסדר וכך גם המעבד אין לי חימום יתר במחשב וגם יש לי מעל 4 מאווררים שכולם עובדים כולל בספק אשמח לקבל הדרכה מהירה איך לצאת מזה האם נדרש לרכוש זכרונות חדשים נ.ב. הקיפאון של המחשב בעבודה רגילה בדוא"ל וגלישה בברכה ???
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר אחי לפרמט זה פיתרון לא לאנשים חושבים ליאור- יתכן ויש כאן בעיה של זכרונות הייתי שמח שאתה היית גם כותב כמה מילים לפני העברה
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר taotao161 איך או מה אני אאמור לראות בבדיקה של התוכנה איפה אני מקבל בתוכנה הזו את התשובה לתקין או תקול הרצתי תוכנה של WIN ולא מצע כל שגיעה בברכה
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר taotao161 אחי תודה על הסבלנות איך אני מאבחן התקלה שאני מריץ התוכנה לבדיקת זכרון האם זה יופיע כהודעה או שאני צריך להריך פקודה שתראה לי ההודעה או ע"ג המסך הכחול שמריץ סבב בדיקות הטמפרטורה טובה מתחת ל50 אשמח לקבל עוד רעיונות בברכה :s05:
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר taotao161 אחי תודה הלילה אני אבצע הרצה של התוכנה \ הכנתי הכל הורדתי את הגירסה 1.65 אבל האם המך האדום יופיע במהלך הריצה או נדרש להזין איזה פרמטר בברכה :s05:
פורסם 2006 במרץ 819 שנים יכול להיות אבל תעשה סריקה עם MEMTEST...תעשה סריקה של וירוסים/תוכנות ריגול..תעדכן דרייברים...
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר אחים שלי שלום :s05: הלילה בוצע סריקה ע"י תוכנת MEMTEST... לשמחתי הכל תקין האם יתכן שזה בגלל האנטי ווירוס שלי מסוג NOD32 1.1433 שכל פעולה עושה סריקה ועוצר הפעילות במידה וכן איפה אני מסיר את ה- V שמנחה את התוכנה לכך אשמח לקבל סיוע דחוף ולראיונות בדיקה נוספות
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מין הסתם אם האנטי וירוס שלך עושה סריקה זה מאט לך דרסטית תמחשב..תשנה לו את האפשרויות סריקה לפעם ב...תבחר אתה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.