פורסם 2006 במרץ 219 שנים ערב טוב חבר החזיר לי את ההארד דיסק של 12 ג'יגה של QUANTUM הוא של מחשב ישן שאני צאיך לסדר בקיצור הוא הביא לי אותו לבית ספר למרות שאמרתי לו שלא בקיצור חיברתי אותו למחשב הישן שלי בשביל לבדוק (ג'ימפרתי טוב) הוא עשה בעיה ורשם checking DMI הרבה זמן בקיצור חיברתי אותו למחשב פירמטתי אותו דרך דיסק של וינדוס אקס פי כאשר הוא היה צריך להעלות את ההתקנה לקח לו איזה 20 דקות ואז כבר לא היהי לי כוח אז נכנסתי לדוס ונסיתי לעשות לו שוב פורמט רגיל לא הלך וגם מהיר לא :( 100% שזה מהמכות שהוא חטף שהו היה בתיק שלי .. אז יש מה לעשות?? תודה
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר אם זה בעיה פיזית אין לך ממש מה לעשות.. תנסה להכניס אותו למקרר... ;D אתה רציני? כי באמת שמעתי זה עוזר
פורסם 2006 במרץ 219 שנים רגע אתה לא צריך אותו?כי אני זקוק לכונן של QUANTUMאני זקוק ללוח שלו.אז אם אתה לא משתמש בו אני מוכן לקח אותו (אפילו לשלם עליו מחיר סמלי)מה הדגם המדוייק שלו?
פורסם 2006 במרץ 219 שנים מחבר רגע אתה לא צריך אותו? כי אני זקוק לכונן של QUANTUM אני זקוק ללוח שלו. אז אם אתה לא משתמש בו אני מוכן לקח אותו (אפילו לשלם עליו מחיר סמלי) מה הדגם המדוייק שלו? תקשיב שמתי אותו בקירור מחר אחרי הבית ספר נוציא נראה מה המצב יעבוד נשתמש בו אם לא בכיף קח אותו אני גר בב"ש שאני יוציא אותו מקירור ישר לחבר אותו שיקבל בום של חום או לחכות שיתחמם לאט ואז לחבר?
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר מצטער על שתי הההודעות ברצף פשוט חייב לעדכןלפי מה שאני רואה הוא פשוט לא עובד :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[הדיסק העתיק אליו את הקבצים של וינדוס אקספי והבוט לא עולה זה כנראה הבעיה שהוא דפוק בקריאה או משהו דומהההקפאה לא עזרהטוב אם למישהו יש רעיון אחר שיגידתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.