פורסם 2006 במרץ 119 שנים שלום.המחשב של העבודה שלי מתנהג קצת לאט.פתחתי וראיתי שיש ל HD חיבור בכבל 40 בלבד.במפרט של הלוח P4T כתוב שהוא תומך עד ATA 100האם זו הסיבה שאין טעם בכבל 80 ? או אולי יש צורך ?תודה.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מה שבטוח ההאטה היא לא בגלל ההארד דיסקאלא מה שיש עליומועבר לתמיכה טכנית שם יעזרו לך למצוא את הבעיה ולפתור אותה
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר אני לא מבין למה הועברתי לפה.השאלה לא הייתה בנוגע להאטה אלא בנוגע לכבל וללוח ?בס"כ נתתי קצת רקע לשאלה. :'(
פורסם 2006 במרץ 119 שנים חח..זה לא עונש שהועברת לפה...ובגדול אני לא ממש בטוח שהאטה שאתה "חש" זה בגלל הכבל...(זה קורה רק באחרונה או שתמיד היה משהו)..תעשה סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול...תעשה איחוי לHD...תעיין במדריך באתר לתחזוקת המחשב..ואם זה ממש ממש מפריע לך תחליף תכבל לכבל 80 גידים...
פורסם 2006 במרץ 119 שנים מחבר חלילה. בוודאי שלא עונש. אבל שוב אני מקבל תשובה שקשורה לאיטיות של המחשב, ואני בסך הכל רוצה לדעת אם הלוח הזה תומך ב- 80 (כי הוא רק ATA 100 ). אין שום קשר למהירות.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים בניגוד לנאמר למעלה, כבל לא נכון משפיע מאד על מהירות הדיסק.והלוח שלך תומך ב 80 גידים.ולאחר נחלפת הכבל תוודא במנהל ההתקנים שה IDE אכן מוגדר ל DMA ותחזורלפורום לדווח מה קרה אחרי החלפת הכבל והפעלת ה DMA .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.