פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים אם קנית את המערכת, פנה למיקרוסופט שיסדירו את העניין... כפי שה SP 1 מבקש ממך
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים הוא לא, לכן שייצור קשר עם הדילר או עם מיקרוסופט ישראל שיסדרו את העניין.מה הם כבר יגידו לו לקנות XP PRO ! :-\ :-\
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים אולי כן ואולי לאהוא היה צריך לחשוב פעמיים על זה, אם הוא צריך HOME או PRO, וזה בעייה שלו אם יש לו HOME והוא רוצה PRO, לא בעייה של מיקרוסופט
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים ברוור יש בעיה שאחרי ההתקנה אתה לא יכול להחליף סידי קי...אפשר להחליף בקלות את ה CD KEY
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים אבל הוא אומר שהוא קנה אבל!!!!!!! הם חייבים לספק לו סריאל איכותי אבל אבל אבל!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים המספר שחבר שלך נתן לך בטח מתחיל ב-fckgw, וכל העולם השתמש בו. עומדות לפניך שלוש אפשרויות:1. לחזור ל- home edition המקורי שלך2. לבדוק אפשרות שדרוג ל- pro (בטח יעלה לך פחות או שתוכל להגיע להסדר כלשהו עם מיקרוסופט)3. לשנות את ה-serial לאחד שלא נחסם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.