פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אני בחדר מחשבים בעבודהאני רוצה לסדר תפיירול של הנתבאני נכנס דרך http://10.0.0.2קופץ החלון להכניס יוזר וסיסמהאני לא יודע איזה נתב ... הוא תקוע בקיר למעלה בקופסא סגור אטום בלי לדעת פרטים עליומה עושים?ברשת יש כ 20 מחשבים
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר לא הבנתי תאפשרויות שנתתהתרשום בבקשהU:ADMINSTRATORP:ADMINככה תואריצות שהתכוונה חוץ מזאת שאני רשמתי
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר לא עובד ..ניסתיadmin/adminadmin/passwordadmin/adminADMINSTRATOR/ADMINADMINSTRATOR/1234ADMIN/1234ועשיתי אות קטנה אות גדולהAdminadmin
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים רק את שמו חברה של הנתבלא מסרתאצלי זה כך בדיוק כפי שכתובAdmin userAdmin pass
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר רק את שמו חברה של הנתבלא מסרתאצלי זה כך בדיוק כפי שכתובAdmin userAdmin passאיך אמרתי שאני לא יודעוניסתיתנו עוד אופציות לאפשריות חוץ מהאדמין?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים תשאל את האדמינסטרטור בעבודה שלך. אם הוא לא יגיד לך סימן שאתה לא צריך לדעת.הססמאות שנתנו לך פה הם בד"כ ברירת מחדל של הרבה נתבים אבל אם זה לא עובד אז כנראה מישהו כבר שינה את הסיסמא כדי שאנשים סתם לא ישחקו בנתב.אם במקרה אתה האדמינסטרטור וקיבלת נתב בלי סיסמא אז יש דרך לפס סיסמא אבל לזה בד"כ צריך חיבור לקונסול של הנתב ולא דרך הרשת.בכל מקרה כדאי לדעת מה דגם הנתב כי בד"כ יש באיזור התמיכה (באתר החברה המיצרת) פרוצדורות איך לאפס סיסמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.