פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש לי מחשב פנטיום 4 בזמן האחרון הוא התחיל להתקע נכנסתי ל - msconfig ובטעות מחקתי משהו מהשרותים ניסיתי לפרמט את המחשב והמחשב נתקע באמצע ההתקנה ולא נותן להמשיך הווינדוס עדיין עולה אבל לא נותן לראות את מנהל ההתקנים לא נותן להכנס לרכיבי ווינדוס הקיצר לא עובד טוב עזרה דחוףףף.. תודה רון
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אם ניסית לפרמט , וזה נתקע באמצע , לא סביר שה WIN יעלה לך .אני מניח שהתחלת את ההתקנה מה WIN עצמו.אם כן , תתחיל את ההתקנה מהדוס . תוודא שבביוס הוא מבצע BOOT ראשוני מה CD ומשם תריץ ההתקנה , שכוללת פירמוט לפני ההתקנהבהצלחה(אגב ניסית לבצע שיחזור מערכת ? )
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר כבר ניסיתי לפרמט מתוך הביוס גם לא הולך לינכנסתי לביוס שניתי שה CD יהיה ראשון הכנסתי את הדיסק ושוב ההתקנה נתקעת באותו שלביש איזה רעיון אחר של התקנה ?מקווה לעזרה דחופה בנושאהמחשב לא מגיב להתקנה לא מעלה לי את האקספלורר ממש כלוםתודה לכל העונים רון
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר ניסיתי לשחזר מערכת לא נותן לי לשחזר אחורה התאריך נישאר באותו יום של הבעיהמה יכולה להיות הסיבה לכך?..רון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.