פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אז ככה . . .עשיתי לו למעלה ולמטהפלטת פרספקסחיברתי למולקס של הבקר הזה פלוס מינוס של שנאי 12V (כמו שהוא דורש)חיברתי את האדום ואת השחור שקרוב לצהובעכשיו שאני מחבר אל הבקר את הנאוניםואני מדליקהם לא פועלים ליושאני מחבר את המולקס למחשב הם פועליםWhat The Problem plz ???תודה מראשאיתייש לציין שהמכשיר דולק עם כול הלדים שלו והכלואותה בעיה יש לי עם חיבור מאוורריםעריכה :מצטער על ההודעה הקודמת, וגם בדקתי את הצהוב עם שחור וגם לא עבד
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אז ככה . . .עשיתי לו למעלה ולמטהפלטת פרספקסוחיברתי לו פלוס מינוס של שנאי 12V (כמו שהוא דורש)לחיבור מולקס שלו,חיברתי את האדום ואת השחור שקרוב לצהובעכשיו שאני מחבר אליו את הנאוניםואני מדליקהם לא פועלים ליושאני מחבר את המולקס למחשב הם פועליםWhat The Problem plz ???תודה מראשאיתייש לציין שהמכשיר דולק עם כול הלדים שלו והכלואותה בעיה יש לי עם חיבור מאוורריםמי ?!?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יותר נכון: מה?! :s05:מר באנג היקר, תערוך בבקשה את ההודעה שלך למשפטים מלאים, בלי קיצורים והתייחסויות לגוף שלישי- נסתר. אי אפשר להבין שום דבר מההודעה שלך... (חיברת שנאי לספק?!)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אממ עד כמה שאני יודע הצהוב זה ה12 ולט לא ?האדום זה 7צהוב 12אדום 5שחורים מינוסבשביל לקבל 7V (לדוגמא במאוררים) מחברים את הפלוס והמינוס לצהוב ולאדום.אגב לאיזה נאונים אתה מתכוון, מאוררי לדים, או קטודות?ומה בעצם אתה מצפה שיצא מכל העסק?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אז ככה האופציה שיש לי בנקסוס זה המוצרhttp://www.pcimprover.it/files/vantec_main.jpgאז אפשרי לחבר לבקר 2 נאונים (קטודות) ולהדליק את הנאונים רגיל וגם לפי עוצמת סאונדאני רוצה לחבר את הבקר בתור "מוצר" של החדר ולא של המחשב כי אין לי בו שימוש יותראני רוצה להפעיל את הנאונים לפי קצב המוזיקה בלי קשר למחשב בכלל וליצור לו חשמל משלו ישירות לשקע.ניסיתי את כל הצהוב עם השחוראדום וצהובוכל המכשיר דולק (יש לבקר כאלה לדים קטנים מסביב לכפתורים)אבל שאני מחבר נאון ומדליק הוא לא נדלק פשוט :\יש לציין שאם אני מחבר אותו למולקס של מחשבהוא עובד יפה מאוד בלי שום תקלה.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים איזה חיבורים יש לבקר? אם אני לא טועה, אמור להיות לו כניסה למולקס. מה שאתה צריך לעשות זה להשיג מולקס נקבה כמו של הספק, לחבר לחוט הצהוב פלוס של שנאי, לאחד השחורים את המינוס של השנאי, לכוון אותו על 12V וזה אמור לעבוד... עכשו, יש לי השערה למה הקטודות (לא נאונים!!!!!!!) לא עובדות: לפי מה שהבנתי, הן מקבלות מתח ממקור שונה מהלוח בקרה עצמו... נגיד הלוח משתמש ב5V של המולקס שיוצא מהספק, ושאר הרכיבים משתמשים ב12, וכשאתה מחבר את זה בצורה חיצונית אז רק אחת מהפונקציות עובדת... אם זה המצב אז תצתרך או שני ספקים או לפצי את החוטים ולחבר שני חוטים למינוס של השנאי ושני חוטים לפלוס, כשעל אחד החוטים ישב נגד שיוריד את המתח מ12V ל5V...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אהה הבנתי אותך אחיאז כבר העסק קצת יותר רציני משחשבתייטוב אני אראה איך אני אתקדם בזה ואעדכן אותכם !תודה רבה לכולםעזרתם לי מאוד
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אז ככה, יש עוד בעיהחיברתי 2 שנאיםאחד של 12V ואחד של 5Vאת ה5 לאדום ושחורואת ה12 לצהוב שחורהבקר עובד, הכל טוב ויפהחיברתי מאוורר הוא פועל אבל משום מה השליטה לא פועלת עליו יענו הוא פשוט מקבל חשמל והמתג לא שולט עליוושחיברתי את הקטודה, חשבתי לעצמי שבטח היא רק תדלוק ולא לפי המתג, והיא בכלל לא נדלקת :\מישהו אוליי יודע מה הבעיה עכשיו ?בתודהאיתי
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לא קראתי הכלאבל ככה:אם אני זוכר נכוןבמוצר שלך, יש "שנאי" מובנה, כך שהוא ממיר ת'מתח של הקטודות (500V בערך)אתה צריך שנאי (ממיר) כדי לחבר את הקטודות באופן חיצוני..
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אין אנשים אני מצטער להגיד אבל כנראה שהרסתי את הבקר :\חיברתי אותו למולקס ישירות למחשבוהוא גם הפעיל רק את המאוורריםושחיברתי את הנאונים גם לא פעל :\
פורסם 2006 במרץ 219 שנים איך הוא מגיע ל500V? תזכרו שתמיד יש את היחס של המתח\זרם.. המתח עצום (דרוש פוטנציאל גדול כדי לגרום לפוטונים להאיר, אבל נדרש מעט מאוד זרם - לכן צריכת החשמל היא נמוכה..) וזה מה שעושה השנאי.. ממיר את ה12 V למתח עצום, אבל זרם מאוד קטן של מילי אמפרים אגב , לצערי חוויתי על בשרי מה זה 500 וולט, אחד הגדולים שקיבלתי, לא מאחל לכם (הייתי בהלם קצת זמן )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.